AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 28.9.2024

VPS:n Marttinen SJK:sta: "Hyökkäävää jalkapalloa ja hyökkääviä pelaajia"

VPS:n Marttinen SJK:sta: "Hyökkäävää jalkapalloa ja hyökkääviä pelaajia"

Teppo Marttinen on paljon vartijana lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ja VPS ottavat lauantaina yhteen Seinäjoella.

VPS:n maalivahti Teppo Marttinen kokee SJK:n pelissä hyökkäävän aspektin olevan vahvoilla, mutta puolustamisessa Marttinen näkee varianssia. Marttisen mukaan pidemmät pallonhallintajaksot voivat auttaa joukkuetta täyden kolmen pisteen metsästyksessä.

- SJK on varmasti aika samanlainen, mitä aina OmaSp Stadionilla. Hyökkäävää jalkapalloa ja hyökkääviä pelaajia. He varmasti haluavat hyökätä nopeasti, mutta myös hallita palloa. Puolustus vaihtelee, sillä he prässäävät ajoittain ylhäältä, mutta joskus myös putoavat blokkiin. En usko, että he pitävät alhaalla puolustamisesta, ja jos saamme pidempiä pallonhallintajaksoja kentällä, se auttaa meidän mahdollisuuksiamme varmasti, Marttinen huomauttaa VPS:n verkkosivuilla.

Ottelu alkaa jo kello 14.30.

- Välillä ihan kiva, että pääsemme pelaamaan aikaisemmin. Usein pelipäivät ovat varsin pitkiä, mutta nyt pääsemme heti päätapahtuman kimppuun. Veikkausliigassa on tehty hyvää työtä sen eteen, että otteluja on porrastettu enemmän kuin aiemmin. Meille harmittavasti kuitenkin on aina osunut kierroksen viimeinen peli, ja se on mennyt mielestäni huonosti. Loppujen lopuksi ei sillä aikataululla ole niin suurta merkitystä, Marttinen toteaa.

SJK - VPS OmaSP Stadionilla lauantaina 28.9. kello 14.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.


Lisää uutisia