AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 2.10.2024

HJK perillä Sveitsissä - torstaina edessä FC Luganon kohtaaminen evakkokentällä

HJK perillä Sveitsissä - torstaina edessä FC Luganon kohtaaminen evakkokentällä

HJK avaa Konferenssiliigan liigavaiheen Thunissa. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK aloittaa torstaina jo neljännen peräkkäisen eurosyksynsä, tällä kertaa vierasottelulla FC Luganoa vastaan.

HJK:n joukkue lensi keskiviikkoiltapäiväksi Sveitsiin, majoittuu Bernissä ja matkaa keskiviikko- ja torstai-iltoina runsaan puolen tunnin päähän ottelustadionille Thuniin.

Torstain ottelu on HJK:n historian 199. europeli, ja ensimmäistä kertaa koskaan vastassa on sveitsiläinen joukkue.

Ensinäytös käydään Thunissa, koska Luganossa on parhaillaan tekeillä iso stadionremontti. Lugano on pelannut Thunissa myös karsintapelinsä, mutta vieraspeleistä heillekin on näissä otteluissa kyse: Matkaa Luganosta, läheltä Italian rajaa, on Thuniin taitettavana yli kolme tuntia.

Lugano odottaa otteluun vain tuhatta katsojaa, joista sata tunnustaa HJK-värejä. Komea sinivalkoinen edustus on siis jälleen kerran luvassa lehtereille.

HJK on reissussa 20 pelaajan voimin:
Thijmen Nijhuis, Jesse Öst
Georgios Antzoulas, Michael Boamah, Aapo Halme, Brooklyn Lyons-Foster, Daniel O'Shaughnessy, Noah Pallas, Joona Toivio
Alessandro Albanese, Atom, Hassane Bandé, Lee Erwin, Santeri Hostikka, Georgios Kanellopoulos, Ozan Kökcü, Kai Meriluoto, Liam Möller, Kevor Palumets, Luke Plange

Lucas Lingman joutuu jättämään ottelun väliin viime viikonloppuna saamansa iskun takia. Muista kotiinjääneistä Miska Ylitolva ja Kevin Kouassivi-Benissan lähestyvät hyvää vauhtia pelikuntoa – molemmat saattavat olla valmennuksen käytettävissä jo sunnuntain Haka-kotiottelussa.

Niilo Kujasalo ja Roni Hudd puolestaan hakevat peliminuutteja HJK Klubi 04:n kokoonpanossa tärkeässä Jazz-kotiottelussa perjantaina klo 18.30.

Lisää uutisia