AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 8.10.2024

​​Jussi Niska jatkaa Interin puolustuksessa - 1+1-vuotinen uusi sopimus

​​Jussi Niska jatkaa Interin puolustuksessa - 1+1-vuotinen uusi sopimus

Jussi Niska alkaa kuulua jo kalustoon Interissä- (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter on tehnyt jatkosopimuksen Jussi Niskan kanssa. Vikkeläjalkaisen laitapuolustajan jatkosopimus kattaa kauden 2025, sekä sisältää seuran option kaudesta 2026.

Kolmatta kauttaan sinimustissa pelaava Niska on esiintynyt Interissä 91 ottelussa, joissa laitapuolustajalle maaleja on syntynyt kolme ja maaliin johtaneita syöttöjä viisi. 22-vuotias Niska on Interissä olon aikanaan edustanut sinimustia Konferenssiliigan karsinnoissa kaudella 2022, saavuttanut hopeaa Liigacupin finaalissa kaudella 2022, sekä Suomen Cupin finaaleissa kausilla 2022 ja 2024 sekä voittanut Liigacupin kaudella 2024.

Rovaniemeltä lähtöisin oleva Niska on urallaan edustanut Suomen juniorimaajoukkueita U16- ja U17-ikäluokissa sekä Pikkuhuuhkajissa.

Interin päävalmentaja Vesa Vasara on tyytyväinen siihen, että Niska jatkaa Interissä.

– Olemme tyytyväisiä, että Jussi jatkaa. Hän on ollut meille tärkeä pelaaja tänä vuonna ja hänellä on mahdollisuuksia kehittyä vielä tästä eteenpäinkin. Tältä osin saadaan tuo vasemman puolen pakkiosasto meille valmiiksi ensi kauden joukkueeseen jo nyt, mikä on hyvä asia. Ennen kaikkea Jussi on muutenkin hieno ihminen, Vasara kertoo.

Lähde: FC Interin tiedote
Lisää uutisia