AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 12.10.2024

"Uskon että tuleva vuosi on vielä parempi" - Jonathan Muzinga jatkaa KuPS:ssa

"Uskon että tuleva vuosi on vielä parempi" - Jonathan Muzinga jatkaa KuPS:ssa

Jonathan Muzinga odottaa paljon ensi kaudeltakin. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura on käyttänyt Jonathan Muzingan sopimuksessa olleen option, jonka myötä nuori hyökkääjä jatkaa keltamustissa myös kaudella 2025.

21-vuotias hyökkääjä Jonathan Muzinga saapui Kuopioon täksi kaudeksi ja on lunastanut odotuksensa nuorena kehittyvänä kärkipelaajana. Nuorisomaajoukkueessakin edustanut Muzinga on pukenut tänä vuonna Kuopion Palloseuran pelipaidan päälleen 31 virallisessa ottelussa ja tuonut maaleillaan tärkeitä pisteitä Kanarialinnuille.

Veikkausliigassa otteluita Muzingalle on kertynyt yhteensä 17 ja niissä täysosumia on tullut yhteensä kolme. Tämän lisäksi nuori kärkipelaaja viimeisteli kolme maalia myös Suomen Cupissa ja oli työllään edesauttamassa keltamustaa kohti Suomen Cupin voittoa.

Muzinga on tyytyväinen siihen, että saa jatkaa Kuopiossa myös tulevana kautena.

- Tosi hyvältä tuntuu, että seurajohto päätti käyttää option myös tulevasta kaudesta. Se osoittaa, että valmennus luottaa siihen, että voin näyttää tasoni tulevana kautena. Todella iloinen olen tästä optiosta, kertoo Muzinga.

Vaikka nuorelta hyökkääjältä nähtiin tänä vuonna tärkeitä maaleja ja myös upeita – monet muistavat kuinka Muzinga upotti pallon EIF:n maaliin saksipotkulla toukokuussa, niin mies itse uskoo, että hänellä on paljon enemmän annettavaa tulevana kautena.

- Uskon, että tuleva vuosi tulee olemaan vielä parempi kuin viime vuosi. Paljon hyvää saatiin aikaiseksi tänä kautena yhdessä ja uskon, että saadaan paljon aikaan myös tulevana vuonna, tiivistää Muzinga.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia