AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 17.10.2024

Ilveksen Oiva Jukkola Kymppipaikalle: "Tulee mestaruus meille tai Kuopioon, se on täysin ansaittu"

Ilveksen Oiva Jukkola Kymppipaikalle: "Tulee mestaruus meille tai Kuopioon, se on täysin ansaittu"

Oiva Jukkolalla on takana mainio kausi. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen Oiva Jukkola on yksi tällä kaudella todella vahvan läpimurron tehneistä pelaajista Veikkausliigassa.

Jukkola on ollut isossa roolissa Ilveksen lisäksi U21-maajoukkueessa, joka selvitti tiistaina tiensä EM-jatkokarsintaan. Lauantaina edessä on Veikkausliigakauden huipennus.

– En voisi toivoa parempaa. Tietenkään mestaruus ei ole omissa käsissä, vaan KuPS voi voitolla varmistaa mestaruuden itselleen. Me lähdemme tekemään oman hommamme ja kaatamaan SJK:n. Sitten matsin jälkeen katsotaan, miten Kuopiossa on käynyt. Toivottavasti saamme Klubilta apuja siihen peliin.

- Matsin jälkeen nähdään, minkävärinen se mitali on, ja siihen on sitten tyytyminen, Jukkola ennakoi mestaruustaistelun ratkaisua Kymppipaikalle..

Maistuisiko hopeakin - sen Jukkola uskoo konkretisoituvan vasta myöhemmin.

- Kun se on vielä mahdollista, ja toivoa on viimeiseen asti, se hopea voisi tuntua katkeralta, mutta ehkä sen tajuaisi myöhemmin, kuinka kova suoritus hopea lopulta on. Kun katsoo vielä, miten meidän kautemme alkoi – kolmesta pelistä yksi piste – niin siihen nähden hopea olisi todella kova suoritus.

- En näe mitään syytä, ettei meidän joukkueemme ansaitsisi mestaruutta. Tulee mestaruus tänne tai Kuopioon, on se täysin ansaittu.

Lähde: Kymppipaikka
Lisää uutisia