AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 22.10.2024

SJK hankki gambialaissentterin - debyytti tuli jo lauantaina

SJK hankki gambialaissentterin - debyytti tuli jo lauantaina

Momodou Bojang tuo lisäoption SJK:n hyökkäykseen.

Seinäjoen Jalkapallokerho on tehnyt pelaajasopimuksen gambialaisen 23-vuotiaan keskushyökkääjän Momodou Bojangin kanssa.

Bojang siirtyy Pohjanmaalle marokkolaisesta KACM Marrakechista. Aiemmin hän on pelannut skotlannin Hibernian FC:ssä, jonne hän siirtyi kaudeksi 2022. Ennen Skotlantia Bojang kuului portugalilaisen F.C. Famalicãon U23-joukkueen vahvuuteen. Gambian juniorimaajoukkueisiinkin kuulunut Bojang on lisäksi aiemmin edustanut pienempiä seuroja Gambiassa ja Senegalissa.

– Toivotamme ilolla Momodoun tervetulleeksi seuraan. Hän tuo hyökkäyspäähän vielä lisää nopeutta ja liikkuvuutta. Hänellä on nuoresta iästään huolimatta kokemusta jo useammasta eurooppalaisesta maasta. Alun perin Momodou oli suunnitelmissamme ensi kautta silmällä pitäen, mutta saimme rekisteröityä hänet kesän siirtoikkunan aikana, ja hänen oleskelulupansa tuli siinä aikataulussa, että voimme halutessamme peluuttaa häntä heti.

- Hän on treenannut kanssamme nyt parin viikon ajan. Odotamme innolla mitä tulevaisuus Momodoun kanssa tuo tullessaan tällä ja ensi kaudella, kertoo SJK-päävalmentaja Stevie Grieve.

Bojang ehti myös jo debytoida SJK:ssa vaihtopelaajana Mestaruussarjan päätöskierroksella Ilvestä vastaan.

Momodou Bojangin kanssa nyt tehty sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi kauden 2025 ja sisältää jatko-option kaudesta 2026.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia