AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 23.10.2024

Gnistanin Saku Heiskanen taistelemaan europaikasta - "Eurolopputurnaus on hieno mahdollisuus"

Gnistanin Saku Heiskanen taistelemaan europaikasta - "Eurolopputurnaus on hieno mahdollisuus"

Saku Heiskanen odottaa tasaista koitosta Vaasassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Haastajasarjan toiseksi sijoittunut Gnistan kohtaa tänään Veikkausliigan Eurolopputurnauksen ensimmäisessä ottelussaan Vaasan Palloseuran.

Pelin henki on selvä, sillä matsin voittajan matka turnauksessa jatkuu, kun taas häviäjän kausi päättyy. Futistoimittajien Pallo-Koplan nimeämään kauden tähdistökentälliseen valittu Gnistan-peluri Saku Heiskanen pitää Eurolopputurnauksen tuomaa kauden huipennusta hienona juttuna.

– ⁠Eurolopputurnaus on hieno mahdollisuus saavuttaa europaikka. Pelaajan näkökulmasta pitää pyrkiä menemään päivä ja peli kerrallaan eteenpäin. Ylimääräisen latauksen tuntee ja siitä pitää pystyä nauttimaan, Heiskanen miettii.

Gnistan ja VPS ovat kohdanneet kahdesti tämän kauden Veikkausliigassa, joten vaasalaisista on jäänyt selkeä muistikuva Heiskasen mieleen.

– VPS on hyvä ja suhteellisen suoraviivainen vastustaja. He ovat vahvoja molemmissa bokseissa heidän isokokoisten ja fyysisten pelaajiensa ansiosta.

Illan ottelusta on odotettavissa kaikin puolin tasainen vääntö, jonka todennäköisesti ratkaisevat pienet asiat, kuten tekeminen maalien edustoilla.

– Peli ratkeaa erikoistilanteisiin ja irtopalloihin molempien maalien lähellä. Niissä pitää olla vahvempi ja fiksumpi kuin VPS, jos haluamme jatkaa seuraavalle kierrokselle, Heiskanen päättää.

VPS - Gnistan Lemonsoft Stadionilla keskiviikkona 23.10. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia