AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 24.10.2024

Justin Rennicks jatkaa AC Oulussa – ”Pystyy tekemään tehoja Veikkausliigassa”

Justin Rennicks jatkaa AC Oulussa – ”Pystyy tekemään tehoja Veikkausliigassa”

Justin Rennicks nähdään AC Oulun paidassa myös ensi kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu on ottanut Justin Rennicksin sopimuksessa olleen option käyttöön ja näin hyökkääjä jatkaa Laivastonsinisissä ensi kaudella.

Rennicks siirtyi kauden alla AC Ouluun MLS-seura New England Revolutionista. Pelejä Rennicksille kertyi 21, joista viidessä hän oli avauskokoonpanossa. Maaleja hänelle kertyi viisi ja syöttöjä kolme.

- Viime kausi sisälsi sekä ylä- että alamäkiä, mutta oli täynnä oppimiskokemuksia. Nyt tiedän, mihin minun täytyy keskittyä pelissäni ja mitä kehittää ensi vuotta varten. Uskon, että meillä joukkueena on hyvät mahdollisuudet menestyä ensi kaudella.

- Päätavoitteeni ensi vuonna on tehdä maaleja ja antaa syöttöjä. Haluan olla vaarallinen hyökkäyskolmanneksella ja hyödyntää taitojani parhaalla mahdollisella tavalla, Rennicks kertoo seuran sivuilla.

- Justinin lähtökohdat ovat ensi kaudelle helpommat kuin ennen viime kautta, koska moni asia on hänelle jo ennestään tuttu. Hän on sopeutunut joukkueeseen hyvin sekä viihtyy Oulussa mainiosti. Justin tuo joukkueeseen suoraviivaisuutta ja maalintekouhkaa. Hän osoitti jo menneellä kaudella, että oikein roolitettuna pystyy tekemään tehoja Veikkausliigassa ja sitä häneltä myös odotetaan ensi kaudella, enenevissä määrin, urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen toteaa.

Lisää uutisia