AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 13.8.2021

IFK Mariehamnille kolme uutta vahvistusta - lisävoimaa puolustukseen ja hyökkäykseen

IFK Mariehamnille kolme uutta vahvistusta - lisävoimaa puolustukseen ja hyökkäykseen

Kuva: IFK Mariehamn

IFK Mariehamn vahvisti pelaajaryhmäänsä peräti kolmella uudella hankinnalla siirtoikkunan viimeisenä päivänä torstaina.

Grönvitt on solminut loppukauden mittaiset sopimukset kolmikon Filip Almström Tähti, Denys Balaniuk ja Kerim Tatar kanssa.

30-vuotias Filip Almström Tähti tulee Ruotsin Superettanin Västerås SK:sta – samasta seurasta josta Calle Svensson siirtyi talvella. Takana hänellä on yli 100 pelattua ottelua Superettanissa.

- Filip on kokenut, molempijalkainen puolustuspelaaja, jolla on kokemusta peleistä Superettanissa ja Norjassa. Hän pelaa pääsääntöisesti laitapuolustajana ja tunnetaan nopeana, hyvänä syöttelijänä ja kovana kaksinkamppailupelaajana. Hän on tehnyt aiempiin valmentajiinsa vaikutuksen myös asenteellaan ja voitontahdollaan.

- Uskomme että on hyvä piriste ryhmäämme, kertoo IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson.

Denys Balaniuk on 24-vuotias ukrainalaishyökkääjä, joka on viimeksi edustanut Torpedo Moskovaa. Hänen kasvattajaseuransa on Dnipro Dnipropetrovsk, jonka lisäksi hän on edustanut Arsenal Kyiviä ja Olimpik Donetskia kotimaassaan sekä Wisla Krakovaa Puolassa. Balaniuk on pelannut myös kuusi ottelua Ukrainan poikien maajoukkueissa.

Kerim Tatar on puolestaan vasenjalkainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka tulee Bosniasta. 24-vuotias Velez Mostarin kasvatti on pelannut koko tähänastisen uransa bosnialaisissa seuroissa ja viimeksi hän on edustanut FK Goradzea.

- Olemme hakeneet vahvistusta myös hyökkäykseen siirtoikkunan aikana ja nyt olemme löytäneet kaksi pelaajaa, joiden uskomme pystyvän tuovan lisää hyökkäyspeliimme. Balaniuk on puhdasverinen hyökkääjä ja Tatar hyökkäyssuuntaan vahva keskikenttäpelaaja, joka voi pelata kummallakin laidalla, mutta myös keskustassa hyökkääjien takana, Mattsson taustoittaa.

- Nämä kaksi tuovat meille enemmän vaihtoehtoja hyökkäykseen kuin meillä on tähän saakka ollut. Tavoite ja toive on, että pelimme hyökkäyskolmanneksella paranee näiden pelaajien myötä. Se on meille tärkeä osa-alue tärkeän syksyn kynnyksellä.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia