AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 17.5.2023

Jarkko Wiss kohtaa entisen seuransa valmentajana - "Tulee vähän erilainen reissu"

Jarkko Wiss kohtaa entisen seuransa valmentajana - "Tulee vähän erilainen reissu"

Tampere United on jäädyttänyt Jarkko Wissin pelinumeron. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter matkustaa Suomen Cupin 4. kierroksen Tampere Unitedin. Ottelu on samalla erityinen Interin päävalmentaja Jarkko Wissille.

Wiss edusti Tampere Unitedia pelaajana 2004-2007 ja päätti uransa siellä Suomen mestaruuteen. Hänen oli määrä toimia myös Tampere Unitedin päävalmentajana vuonna 2011, mutta TamU:n silloinen tarina ehti päättyä ennen kuin Veikkausliigakausi ehti alkaa.

Vaikka Wissin valmennuspesti päättyi lyhyeen TamU:ssa, jäi hänelle ajasta hyvät muistot.

- Vedettiin silloin Jalkasen Tommin kanssa kimpassa. Koko talvikausi meni hyvin, vaikka meillä oli kapea rinki ja paljon nuoria pelaajia. Ei taidettu montaa peliä hävitä. Paljon jäi hyviä muistoja, Wiss toteaa Tampere Unitedin verkkosivuilla.

Tamperelaiselle Wissille keskiviikon ottelu on siitä erityinen, että koskaan ennen hän ei ole Tampereella ollut tamperelaista joukkuetta vastaan.

- Hyvillä mielin lähdetään Tampereelle. Tulee vähän erilainen reissu, kun matka ei ala Tampereelta eikä pääty sinne, mutta kohokohta on siellä.

Tampere United-FC Inter keskiviikkona 17.5. Kaupin jalkapallostadionilla kello 18.00. Suomen Cupin otteluita voi seurata myös suorina lähetyksinä Ruudussa.

Lisää uutisia