AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 7.10.2023

Jarkko Wiss pettyi pahasti omiensa esitykseen - "Pahoittelen meidän kannattajillemme"

Jarkko Wiss pettyi pahasti omiensa esitykseen - "Pahoittelen meidän kannattajillemme"

Inter taipui kotonaan SJK:lle. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter joutui tunnustamaan SJK:n paremmakseen, kun turkulaiset hävisivät kotikentällään 1-2. Päävalmentaja Jarkko Wiss ei ollut missään määrin tyytyväinen omiensa esitykseen.

Wissin mukaan tappio oli täysin ansaittu.

- Hyvin ansaittu tappio ja olen todella pettynyt. Pahoittelen meidän kannattajillemme, jotka vaivautuivat tässä kelissä tulla meitä kannattamaan. Emme olleet heidän kannatuksen väärtejä tänään, Wiss totesi Interin videohaastattelussa.

Kokonaisuudessaan Wissin mukaan joukkueelta puuttui tarvittava taistelutahto. Ottelun loppua kohden Inter paransi otteitaan, mutta se ei riittänyt.

- Ensimmäinen nelivitonen oli tosi hajuton ja mauton. Emme halunneet taistella emmekä juosta. Odottelimme, että mitä tapahtuu eikä jalkapallossa tapahdu mitään odottelemalla. Vaihtopelaajista saimme hyvää virtaa ja saimme korkeampaa prässiä, aloimme voittaa kaksinkamppailuja, saimme painetta ja saimme maalin. Kokonaisuutena kuitenkin iso pettymys viime viikon harjoitusten perusteella tähän matsiin. Tähän asti olemme Mestaruussarjassa kamppailleet ihan hyvin kärkijoukkueita vastaan, mutta tämä oli ihan selkeä mahalasku.

Lisää uutisia