AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 19.10.2023

Lauantain mestaruuskamppailu kihelmöi jo Honkavaaran mielessä

Lauantain mestaruuskamppailu kihelmöi jo Honkavaaran mielessä

Jani Honkavaara odottaa lauantain ottelua. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan mestaruustaistelu huipentuu lauantaina, kun HJK ja KuPS iskevät yhteen mestaruuden ratkaisevassa ottelussa. KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara odottaa jo tulevaa ottelua malttamattomana.

HJK lähtee lauantain ratkaisevaan otteluun etulyöntiasemasta, sillä KuPS:n pitää voittaa ottelu vähintään kolmella maalilla yltääkseen mestaruuteen. Honkavaara myöntää Suplan uusimmassa Veikkausliiga-podcastissa, että ilmassa on jo pientä jännitystä. Samaan hengenvetoon hän muistuttaa, että tilanteesta pitää osata myös nauttia.

- Totta kai se kihelmöi, mutta varmasti enemmän, kun ollaan lähempänä sitä ottelua. Varmasti se jännitys alkaa siinä, koutsinkin peliadrenaliini alkaa tulla pintaan. Kyllähän me yritämme myös nauttia näistä hetkistä, että tämä on viimeinen viikko, kun tämä meidän nykyjoukkue on tällaisenaan kasassa ja meidän pitää muistaa pitää myös vähän hauskaa tässä matkan varrella.

- Hieno matsi tulossa ennen kaikkea ja meillä on se tavoite, että me voimme olla kuitenkin ylpeitä. Ylpeitä olemme jo tässä vaiheessa, me olemme tehneet hyvää tulosta tällä kaudella.

HJK-KuPS lauantaian 21.10. Bolt Arenalla kello 17.00 alkaen.

Uusimman Veikkausliiga-podcastin pariin pääset tästä.

Lisää uutisia