AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 25.5.2024

"Voisi kuvitella, että melko viihdyttävää katsojan silmin" - HJK ja Ilves tarjosivat kunnon viihdettä

"Voisi kuvitella, että melko viihdyttävää katsojan silmin" - HJK ja Ilves tarjosivat kunnon viihdettä

HJK ja Ilves tarjosivat viihdettä runsaslukuiselle yleisölle. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK ja Ilves pelasivat tiukan ja viihdyttävän ottelun lauantaina päätyen 1-1-tasapeliin.

Kummallakin joukkueella oli ottelussa omat paikkansa.

– Voisin kuvitella katsojan silmin, että oli melko viihdyttävää. Molemmat joukkueet halusivat loppuun asti voittaa ja peli aaltoili. Tasainen ja viihdyttävä Veikkausliiga-ottelu. Aistin myös yleisöstä, että he ovat meidän takana ja tässä on sellaisia pieniä kaikuja viime kauden yhtenäisyydestä, totesi HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas ottelun jälkeen.

Ottelu oli hiukan kaksijakoinen, mikä näkyi myös maaleissa. Avausjaksoa hallinnut Ilves osui ennen taukoa ja vahvemmin peliin mukaan päässyt HJK tasoitti toisella jaksolla.

– Vähän jäätiin telineisiin ekalla puoliajalla. Oltiin passiivisempia, kuin oli tarkoitus. Tietysti vastustaja pelasi myös hyvin, eikä se ole aina pelkästään meidän tekemisestämme kiinni. Ilves oli hyvä ekalla puoliajalla, sanaili Korkeakunnas.

– Toiseen jaksoon olen erittäin tyytyväinen. Varsinkin moraaliin, yhtenäisyyteen ja haluun voittaa. Pelattiin sarjan kärkijengiä vastaan ja tultiin takaa tasoihin sekä oli myös paikat mennä ohi. Otimme aika isoja riskejä ja lähdettiin prässäämään mies miestä vastaan ja muutettiin peliä, johon pelaajat lähtivät hienosti mukaan.

Korkeakunnaksen avausviikko HJK:n peräsimessä oli melkoisen hektinen, mutta myös tuloksekas.

– Neljä pistettä saatiin ja sillä irtoaa ainakin arvosanaksi hyvä (ensimmäisestä viikosta). Kuusi pistettä olisi ollut sitten kiitettävä.

Lisää uutisia