AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 1.6.2024

"Tämä oli kaoottinen futismatsi" - HJK-luotsi Toni Korkeakunnas jäi kaipaamaan parempaa

"Tämä oli kaoottinen futismatsi" - HJK-luotsi Toni Korkeakunnas jäi kaipaamaan parempaa

AC Oulu hallitsi Raatin nurmen niksit paremmin. (Kuva: Iitu Lehtonen)

HJK:n kauden avaus luonnonnurmella päättyi perjantai-iltana pettymykseen Raatin Stadionilla.

AC Oulu vei pisteet 1-0-voitolla Raatin edelleen varsin kevätkuntoisella nurmella ottelussa, jossa ei maalipaikoilla juhlittu.

– Tämä oli kaoottinen futismatsi. Olosuhteet olivat meille haastavat ja uudenlaiset. Tilanteet olivat vähissä. Vastustaja teki maalin erikoistilanteen jälkeen kakkospallosta, muuta he eivät saaneet aikaiseksi. Meidän ensimmäinen puoliaika oli liian hidasta pallonhallintaa, emmekä luoneet tarpeeksi paikkoja, pohti HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas ottelun jälkeen.

HJK:n kompastuskiveksi perjantaina tuli ainakin osittain osumatarkkuus. Calum Ward AC Oulun maalilla joutui torjuntatöihin vain kertaalleen.

– Toisella puoliajalla oli vähän parempaa ja saimme neljä kohtuullista maalipaikkaa. Vaikea voittaa, jos ei saada laukauksia puiden väliin, totesi Korkeakunnas.

AC Oulunkin maalipaikat jäivät vähiin, mutta yksi osuma riitti tällä kertaa.

– Kotijoukkueen hyökkäyspeli hyydytettiin, mutta oma pelaaminen oli vain liian hidasta. Tarvitsemme nopeampaa pallon liikuttamista ja enemmän aloitteita selustaan. Ei tämä pelaajien yrityksestä jäänyt kiinni. Takaa-ajoa vaikeutti epäonninen punainen kortti.

- Ilta ja lauantain matkustuspäivä harmitellaan, mutta sitten uuteen nousuun ja kaikki fokus SJK:n kaatoon, kommentoi Korkeakunnas.

Lisää uutisia