AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 5.6.2024

SJK:n hyökkäys vahvistuu - Jeremiah Streng palaa Italiasta Seinäjoelle

SJK:n hyökkäys vahvistuu - Jeremiah Streng palaa Italiasta Seinäjoelle

Jere Streng on SJK:n riveissä taas heinäkuusta alkaen. (Kuva: Juha Tamminen)

Seinäjoen Jalkapallokerhon 22-vuotias hyökkääjä Jeremiah Streng palaa takaisin lakeuksille oltuaan tammikuusta 2024 lähtien lainalla Italian Serie B-joukkue Ascolissa.

Strengin laina päättyi Serie B -kauden loputtua. Ascolin kohtalona tällä kaudella oli jäädä sarjan kolmanneksi viimeiselle sijalle, ja se tarkoittaa, että seura putoaa sarjaporrasta alemmas Serie C:hen.

Putoamisesta huolimatta laina-aika oli Strengille arvokas kokemus. Hän sai minuutteja yhdessätoista Serie B -ottelussa.

– Tuntuu hyvältä olla takaisin ja on kiva taas olla osa tätä hyvää ryhmää. Kaikki oli hyvin erilaista Italiassa, ero Veikkausliigan ja Serie B:n välillä on todella iso. Olen tosi tyytyväinen lainasta koska olen kasvanut ihmisenä ja kehittynyt jalkapalloilijana.

- Nyt katse eteenpäin ja fokus treeneihin Seinäjoella, kunnes saan taas pelata heinäkuussa, kommentoi Streng paluutaan Seinäjoen Jalkapallokerhoon.

"Jere" Streng viimeisteli viime kaudella Kerholle kuusi maalia Veikkausliigassa. Hän voi olla mukana otteluiden kokoonpanoissa siirtoikkunan auettua 2.7. jälkeen.

– Olemme tietenkin iloisia saadessamme hänet takaisin. Hän on Veikkausliigan parhaimpien hyökkääjien joukossa ja suoritti hyvin jo viime kaudella. Hänen saapumisensa on tuonut joukkueen tekemiseen jo treeneissä hyvän vaikutuksen. Hän on hyvä pelaaja ja treenaaja ja sopii joukkueen kemioihin hyvin, luonnehtii Seinäjoen Jalkapallokerhon päävalmentaja Stevie Grieve.

Vuoden 2024 alussa SJK teki Strengin kanssa uuden sopimuksen kauden 2025 loppuun saakka.

Lisää uutisia