AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 6.6.2024

"Antaa todella paljon vaihtoehtoja peliimme" - Stevie Grieve iloitsee Jeremiah Strengin paluusta SJK-paitaan

"Antaa todella paljon vaihtoehtoja peliimme" - Stevie Grieve iloitsee Jeremiah Strengin paluusta SJK-paitaan

"Jere" Streng tuo kokoa ja voimaa SJK-hyökkäykseen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK julkisti tervetulleita uutisia keskiviikkona, kun hyökkääjä Jeremiah STrengin paluu lainalta Ascolista sai vahvistuksensa.

Strengin paluu Seinäjoelle tuo lisää vaihtoehtoja pelitapoihin ja antaa mahdollisuuden kierrättää pelaajia.

– Meillä on nyt Rasmus [Karjalainen] joka on hieman liikkuvampi "second striker" sekä pienemmällä alueella keskellä pitäytyvä Jaime [Moreno] joka työskentelee ankarasti puolustuslinjassa voittaen vapaapotkuja ja kykenee tekemään maaleja karistaessaan vartioivan miehensä. Ongelmana on ollut, että molemmat ovat pelanneet isoja minuutteja ja meillä ei ole ollut mahdollisuutta kierrättää pelaajia aivan parhaalla tavalla.

- Jos olisi tilanne, jossa jompi kumpi vaikuttaisi väsyneeltä toisen puoliajan loppupuolella, meillä ei olisi aiemmin ollut aina mahdollisuutta ottaa vaihtoon molempia tai jompaa kumpaa pelaajista. Strengistä saamme hyvän pelaajan lisäksi myös mahdollisuuden olla hieman terävämpiä koko ottelun ajan, SJK-luotsi Stevie Grieve kertoo.

Voimakas ja taitava Streng on vastustajan näkökulmasta hyvin vaarallinen pelaaja. Grieve on iloinen myös mahdollisuudesta käyttää nyt erilaisia ryhmityksiä.

– Jos haluaisimme pelata selkeästi kahdella tai kolmella hyökkäyspään pelaajalla, nyt todennäköisesti pystyisimme siihen. Joissain peleissä meille olisi ollut hyötyä lisäpreesensistä boksissa erityisesti fyysisestä näkökulmasta. Jere tietenkin näytti jo viime kaudella, että kun pallo on boksissa, hän käyttää kehoaan sekä hallitsee pallon taitavasti ja kykenee viimeistelemään molemmilla jaloillaan sekä päällään.

- Hetkinä, jolloin tarvitsemme pari-kolme pelaajaa boksiin, Jere on valtava uhka vastustajalle joka on vetäytynyt suojelemaan maaliaan. Hän antaa todella paljon erilaisia vaihtoehtoja peliimme, summaa Grieve.

Lisää uutisia