AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 7.6.2024

"Kahtiajakoiset fiilikset ottelusta" - piste maistui Ilvekselle vain puoliksi

"Kahtiajakoiset fiilikset ottelusta" - piste maistui Ilvekselle vain puoliksi

VPS ja Ilves tasasivat pisteet. (Kuva: Apollo Photo)

Ilves nousi VPS:n vieraana perjantaina 1-1-pistejakoon, mutta täysin tulos ei tyydyttänyt.

Ilveksen päävalmentaja Joonas Rantasen mietteet olivat ottelun jälkeen hiukan ristiriitaiset.

– Kahtiajakoiset fiilikset ottelusta. Tasoitusmaali ja muutenkin viimeiset 20 minuuttia oli meiltä tosi hyvä. Samaan aikaan on sanottava, että toisen jakson alkupuolisko oli meiltä todella heikko, ei saatu otetta pelistä ja muutamat hyvät torjunnat piti meidät pelissä mukana, Rantanen kertasi.

– VPS on hyvä ja hankala vastustaja, he tekivät meidän pelaamisesta tänään haastavaa. Silti näen, että pystymme kyllä olemaan parempia ihan oman toiminnan kautta. Pelin loppu osoitti tämän.

Hyvin samoilla linjoilla oli myös Ilves-toppari Juhani Pikkarainen.

– Matsi oli vähän kaksijakoinen. Ensimmäisellä puoliajalla olimme mielestäni aika telineissä ja tuli tosi paljon sellaisia helppoja virheitä, joita ei yleensä tapahdu. Jouduimme sen takia puolustamaan enemmän kuin halusimme ja päästimme vielä aika tyhmän maalin, kun nukahdimme ihan täysin rajaheitossa.

– Ensimmäinen puoliaika ei ollut meiltä millään tavoin hyvä, mutta toiselle teimme tasonnoston. Saimme palloa enemmän hyökkäysalueelle, pakotimme VPS:n puolustamaan syvältä ja saimme paikkoja ja maalin. Kyllä siinä silti tuli vielä puolustussuuntaan pari sellaista nukahdusta, joita ei saisi tulla. Varmaan tasapeli oli lopulta pelitilanteisiin nähden oikeutettu. Pikkarainen summasi.


Lisää uutisia