AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 14.7.2024

Vasara iloinen joukkueen puolesta – ”Joukkue ansaitsee myös tällaisia”

Vasara iloinen joukkueen puolesta – ”Joukkue ansaitsee myös tällaisia”

Inter oli tehokas paikoissaan. (Kuva: Patric Westerlund)

FC Inter ja EIF kohtasivat Veikkausliigan ottelussa Tammisaaressa sunnuntaina. Inter oli tyly vieras Ekenäs Sparbank Arenalla voittaen ottelun murskalukemin 7-0 toisen jakson maali-ilottelun myötä.

Interin päävalmentaja Vesa Vasaran mukaan ottelu ei ollut sellainen läpihuutojuttu mitä lukemat antavat ymmärtää.

- Ensimmäinen puoliaika oli jotenkin vaikea ja paljon virheitä, mutta otimme siitä sen maksimituloksen ulos. Ei ollut missään nimessä helppo luoda maalipaikkoja ja mielestäni vastustaja oli myös hyvin pelin päällä. Teimme aika paljon virheitä, mutta silti saimme yhden erikoistilannemaalin ja yhden nopean hyökkäyksen maalin, Vasara aloitti ottelun purkamisen Interin videolla.

- Puoliajalla puhuimme lähinnä siitä, että meidän pitää parantaa, mikäli haluamme voittaa. Sitten onneksi teimme seuraavan maalin jälleen erikoistilanteesta, joka auttoi meitä tänään. Hieno nähdä, että meillä tulee vaihdosta pelaajia, jotka tuovat meille tosi paljon lisäarvoa, Vasara kiitteli.

Vaikean alkukauden jälkeen Inter on päässyt vahvaan lentoon. Vasara iloitsi erityisesti omiensa tehokkuudesta.

- Joskus se on raakaa puolustustyötä ja tänään se oli raakoja tehoja ja nautittiin sitten lopusta. Kolmanteen maaliin asti oli tiukkaa vääntöä ja sitten onnistuimme olemaan aika tehokkaita. Joukkue ansaitsee myös tällaisia ja olemme tehneet paljon töitä sen eteen.

Lisää uutisia