AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 17.7.2024

Gnistanille positiivisiakin uutisia - Tim Väyrynen vahvistamaan hyökkäystä

Gnistanille positiivisiakin uutisia - Tim Väyrynen vahvistamaan hyökkäystä

Tim Väyrynen KuPS:ssa kaudella 2022. (Kuva: Juha Tamminen)

Gnistanin joukkueen toimintaa on pyritty jatkamaan normaalisti. On ilmeisestä, että Oulunkylässä ei voi enää harjoitella, joten harjoitukset ovat tällä viikolla siirtyneet Töölön Pallokentälle.

Vaikean tilanteen keskellä Gnistanilla on kuitenkin ilo ilmoittaa, että seura on tehnyt sopimuksen uuden pelaajan, Tim Väyrysen, kanssa vuoden 2025 loppuun asti.

Väyrynen on pelannut Veikkausliigassa FC Hongan, HJK:n ja KuPS:n riveissä kaikkiaan 151 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä 65 maalia. Veikkausliigan maalikuninkuuden hän voitti Hongassa kaudella 2013. Urallaan Väyrynen on pelannut myös Saksassa Borussia Dortmund II:ssa, Viktoria Kölnissä, Hansa Rostockissa ja Dynamo Dresdenissä. Hollannissa hän on edustanut Roda JC Kerkradea ja lisäksi SK Tiranaa Albaniassa. Viimeinen kausi meni FC Vaduzissa Liechtensteinissa. Huuhkajia Väyrynen on edustanut 13 A-maaottelussa.

Gnistan Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Vanala kommentoi tilannetta.

– Veikkausliigan pelillinen vaade on kova, ja tarvitsemme lisävahvistuksia varmistaaksemme kilpailukykymme myös loppukaudelle. Tavoitteenamme on edelleen pelata Veikkausliigaa Oulunkylässä myös ensi kaudella. Aloitimme joukkueen vahvistamiseen tähtäävät toimenpiteet jo hyvissä ajoin kesäkuun lopussa, ja on hienoa päästä nyt muuten murheellisten aikojen keskellä, kertomaan tästä erittäin positiivisesta asiasta.

– Tässä kohtaa haluan alleviivata, että Timin kanssa asiat olivat pitkälti jo sovittuna ennen tulipaloa. Joukkueen rakentaminen ja pelaajabudjetti ovat kokonaisuus, joka on suunniteltu ja budjetoitu jo ennen kautta. Tässä kohtaa vahvistamme kilpailullista toimintaamme suunnitellusti.

Väyrynen on puolestaan täynnä intoa.

– Upeeta päästä messiin ja päästä auttamaan joukkuetta. Ajattelin jo aikaisemmin, että olisi makeeta pelata Gnistanille, mutta tulipalon jälkeen minulle tuli fiilis, että haluan ehdottomasti auttaa seuraa.

Toimitusjohtaja Vanala haluaa samassa yhteydessä kiittää kaikesta seuran saamasta tuesta.

– Lauantain katastrofiin liittyen, haluan tässäkin nöyränä kertaalleen todeta, että olemme äärimmäisen kiitollisia kaikesta tuesta ja avusta, mitä olemme seurana saaneet.

Lisää uutisia