AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 23.8.2024

Tim Väyrynen nauttinut paluustaan Suomeen – ”Kaiken kaikkiaan mukavaa”

Tim Väyrynen nauttinut paluustaan Suomeen – ”Kaiken kaikkiaan mukavaa”

Tim Väyrynen on palanut ryminällä Veikkausliigakentille. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliiga sai kesällä kovan paluumuuttajan, kun Tim Väyrynen teki Gnistanin kanssa 1,5 vuoden sopimuksen. Väyrynen ei ole katunut paluupäätöstään.

Väyrynen jätti Suomen kentät kauden 2022 jälkeen ja siirtyi lichtensteinilaisen Vaduzin riveihin, joka pelasi Sveitsissä. Kahden kauden jälkeen hän palasi tänä kesänä takaisin Suomeen tehdessään sopimuksen Gnistanin kanssa.

- On ollut mukavaa kyllä. Kiva pelata fudista hyvässä jengissä ja kelitkin ovat olleet kohdillaan. Kaiken kaikkiaan mukavaa, Väyrynen toteaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Väyrynen oli yksi siirtomarkkinoiden kuumista nimistä sen jälkeen, kun hänen sopimuksensa Vaduzin kanssa umpeutui. Maaliahneella hyökkääjällä oli myös muita tarjouksia, mutta vaaka kallistui Gnistanin suuntaan.

- Gnistan oli tosi mielenkiintoinen seura jo aikaisemmin ja olin kiinnostunut siitä. Tarkemmin menemättä siihen, että miten sinne päädyin, niin oli tosi hienoa, että pääsin messiin ja pystyi auttamaan seuraa haastavan tilanteen, tulipalon jälkeen. Koin, että nyt on hyvä hetki omalla tekemisellä antaa takaisin suomalaiselle fudikselle ja Gnistanille. Että pystytään ottamaan niitä tuloksia, mitä Gnistan tarvii, että pysytään sarjassa.

- Se on ollut se ensimmäinen tavoite ehdottomasti. Kun miettii historiaa ja muita sarjoja, niin yleensä nousijajoukkueet ovat aina olleet vaarassa tippua heti perään. On se mikä tahansa sarjataso tai mikä tahansa maa. Siksi ensimmäinen ja toinen vuosi liigassa ovat nousun jälkeen ne tärkeimmät. Sitä kautta pystyy rakentamaan sitä pitkäjänteistä tekemistä.

- Nyt meidän tehtävä on tässä jatkaa. Muutama voitto vielä, niin sarjapaikka on, jos ei nyt varma, niin aika lähellä. Sitten katsoo, mitä sen jälkeen tulee. Tässä on vaikka mitä mahdollista, kun miettii. Sarja jakaantuu kahteen osaan ja siinä on jollekin joukkueelle vielä europleijarit. Tuossa on vielä paljon pelattava, Väyrynen muistuttaa.

Väyrysen mietteitä lisää tuoreimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Maanantain SJK-Gnistan toimii Ruudun kierroksen otteluna. Ottelu käynnistyy kello 19.00.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia