AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 26.8.2024

Tim Väyrynen janoaa lisää osumia – ”Olen tehnyt maaleja Seinäjoella”

Tim Väyrynen janoaa lisää osumia – ”Olen tehnyt maaleja Seinäjoella”

Tim Väyrynen on tehnyt tällä kaudella kolme maalia. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliiga saadaan päätökseen maanantaina, kun Gnistan matkustaa SJK:n vieraaksi. Gnistanin hyökkääjä Tim Väyrynen lähtee jatkamaan joukkueen hyvää virettä.

Gnistan porskuttaa tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa ja samalla viiden ottelun tappiottomassaa putkessa. Yksi joukkueen avainpelaajista on ollut kesken kauden joukkueeseen siirtynyt Väyrynen, joka on ehtinyt viimeistellä tällä kaudella jo kolme maalia.

Väyrynen lähtee jahtaamaan lisämaaleja maanantaina SJK:n vieraana.

- Todella hyvin miettein. Varmasti tulee kova matsi, mutta mikäs sen parempaa. Kiva pelata kovia matseja, saa varmasti taistella ja vääntää. Olen tykännyt pelata Seinäjoella ja olen tehnyt siellä maaleja. Se on kiva paikka ja siitä on kiva jatkaa, Väyrynen fiilistelee Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Viikonlopun otteluiden tulosten myötä kärkikuusikko on jo selvillä ennen runkosarjan päätöskierroksen ottelua. Voitolla Gnistan jatkaisi taistelua paikasta Eurolopputurnaukseen ja ottaisi ison harppauksen kohti sarjapaikan varmistamista.

Väyrynen ei kuitenkaan ole sarja-asetelmilla päätään vaivannut.

- Mielestä sarjataulukon katsominen on aika turhaa, ehkä sitten vikoilla kierroksilla katsoo missä mennään. Mutta tässä vaiheessa, kun on paljon pelejä jäljellä, niin se on aina turhaa. Mutta totta kai on hyvä tiedostaa, että tässä vaiheessa, missä ollaan, niin jokainen piste on tärkeä. On se sitten voitto tai tasuri, niin jokainen piste merkitsee, Väyrynen muistuttaa.

Väyrysen mietteitä kuunneltavissa kokonaisuudessaan uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

SJK - Gnistan OmaSp Stadionilla maanantaina 26.8. kello 19.00. Ottelu on myös Ruudun studio-otteluna, jonka lähetys alkaa kello 18.15. Asiantuntijoina nähdään Mika Hilander ja Marko Rajamäki sekä studioisäntänä Tero Karhu.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia