AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 25.8.2024

Ruudun studio-ottelussa kovat panokset – ”SJK:n on käytännössä pakko voittaa”

Ruudun studio-ottelussa kovat panokset – ”SJK:n on käytännössä pakko voittaa”

Nähdäänkö maanantaina SJK:n juhlat? (Kuva: Mika Alavesa)

Ruudun studio-otteluna keskitytään tällä kierroksella SJK:n ja Gnistanin kohtaamiseen. Studiossa pureudutaan myös muihin päivän polttaviin aiheisiin.

SJK ja Gnistan päättävät samalla runkosarjan toiseksi viimeisen kierroksen. Studiossa käydään läpi myös kierroksen muita otteluita pääpelin lisäksi.

- Otamme kiinni Veikkausliigan viimeaikaisista käänteistä ja kierroksen muista otteluista. VAR on nyt tullut mukaan suomalaiseen jalkapalloon Suomen Cupin välierissä, niin käymme siitä myös isomman keskustelun, studioisäntä Tero Karhu avaa lähetyksen sisältöä.

Itse ottelussakin riittää mielenkiinnon aiheita monelta kantilta. SJK on edelleen vahvasti mestaruustaistelussa mukana ja toisaalta Gnistan on ollut vahvassa nousuvireessä.

- SJK:n on käytännössä pakko voittaa, mikäli he haluavat taistella vielä mestaruudesta. Muuten heille saattaa jäädä kaudesta lämmin muisto kesästä. Tuolla joukkueella ja heidän esityksillään he haluavat taistella mestaruudesta, mutta jos ei voittoa tule, niin se juna uhkaa mennä karkuun. Mitalitaistelussa he ovat toki mukana, mutta jos mestaruustaistelua ajatellaan, niin kyllä Gnistanin pitää kaatua kotikentällä.

- Gnistan on puolestaan hyvässä vireessä. Jos he pystyvät voittamaan ja nousevat 29 pisteeseen, niin uskon sen sinetöivän samalla sarjapaikan. Ei sieltä enää ole tulossa hänniltä ketään ohi, Karhu arvioi ottelun lähtökohtia.

Karhun seurana studiossa ovat asiantuntijat Marko Rajamäki ja Mika Hilander. SJK-Gnistan maanantaina 26.8. kello 19.00. Studiossa puinti käynnistyy 18.15. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia