AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 22.7.2024

KuPS puristi väkisin pisteet FC Lahdelta - "Iso haaste tässä on latautuminen"

KuPS puristi väkisin pisteet FC Lahdelta - "Iso haaste tässä on latautuminen"

KuPS juhlii voittomaalia sunnuntaina. (Kuva: KuPS / Niklas Pehkonen)

KuPS jatkaa taistelua Veikkausliigan kärjessä kaadettuaan FC Lahden sunnuntaina Jaakko Oksasen osumalla 1-0.

KuPS oli tehnyt peräti kahdeksan muutosta avauskokoonpanoon sitten edellisottelun. Taustalla ei päävalmentaja Jani Honkavaaran mukaan ollut pelkästään lepuuttaminen.

- Tarvitsimme joillekin pelaajille minuutteja alle; sellaisille, joilla niitä on tullut vähän tai ei ollenkaan – peli on kuitenkin parasta harjoitusta. Peli lähti käyntiin jopa paremminkin kuin odotin, mutta Lahti pystyi sitten tappamaan meidän tempon ja flown. Saimme sitten vaihdoilla lisää liikettä ja myös sen maalin.

Parasta KuPS:aa ei Honkavaaran mukaan sunnuntaina nähty, mutta voitto oli joka tapauksessa tärkeä. Katseet siirtyvät nyt nopeasti taas europeleihin, kun jo torstaina vastassa on norjalainen Tromsø IL.

- Iso haaste tässä on latautuminen, kun otteluita on muutaman päivän välein. Annoin pelaajille nyt maanantain vapaaksi, "Honsu" kertoi.

- Tiistaina katsellaan sitten videoita. Joudumme vähän tekemään muutoksia, sillä Tromssa on todella hyvä joukkue pitämään palloa. Tiistaina sitten lisäksi vedetään lyhyempi taktinen harjoitus ja keskiviikkona normaali peliin valmistava harjoitus.

Lisää uutisia