AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 28.7.2024

Gnistanin Saku Heiskanen odottaa vauhdikasta peliä - "Pitää olla todella hyvä molemmissa bokseissa"

Gnistanin Saku Heiskanen odottaa vauhdikasta peliä - "Pitää olla todella hyvä molemmissa bokseissa"

Saku Heiskanen odottaa kaksinkamppailujen sävyttämää ottelua. (Kuva: Juha Tamminen)

Maalitilinsä Veikkausliigassa auki saanut Gnistanin Saku Heiskanen odottaa tiukkaa ottelua sunnuntaina FC Hakaa vastaan.

Gnistanin riveihin täksi kaudeksi saapunut Heiskanen viimeisteli uransa ensimmäiset maalit Veikkausliigassa, kun hän vastasi Gnistanin molemmista osumista viime maanantaina vierastasapelissä Turun Interiä vastaan. Pelikaveri Elias Äijälän lainakengillä verkkoa heiluttanut 22-vuotias nuorukainen kertoo maalitilin avaamisen olleen helpotus.

– Tuntui hyvältä tehdä pari maalia. Gorilla lähti niskasta, sillä paikkoja on ollut paljon läpi kauden ja maali olisi pitänyt tehdä jo aikaisemmin. Oli mukavaa, että vihdoin osuin.

Gnistan ja Haka ovat kohdanneet kuluvan kauden aikana kerran. Silloin Haka oli vahvempi Oulunkylässä pelatussa kamppailussa maalein 0-3. Heiskanen ennakoi, että vauhtia ei tule puuttumaan päivän ottelusta.

– Haka on todella tehokas vastahyökkäyksissä, joten meidän pitää olla hereillä ja hyviä niissä hetkissä, kun menetämme pallon. Lisäksi heillä on muutamia hyviä yksilöitä, joiden kanssa pitää olla hereillä. Odotan kaksinkamppailuiden ja vauhdikkaiden vastahyökkäyksien täyteistä matsia. Pitää olla todella hyvä molemmissa bokseissa että saamme pisteet kotiin, Heiskanen sanoo.

FC Haka - Gnistan Tehtaan kentällä sunnuntaina 28.7. kello 15.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia