AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 28.7.2024

KuPS:n europelit avaavat EIF:lle mahdollisuuden? – ”Siinä on oma riskinsä”

KuPS:n europelit avaavat EIF:lle mahdollisuuden? – ”Siinä on oma riskinsä”

KuPS ja EIF iskevät yhteen Ruudun studio-ottelussa. (Kuva: Miska Savolainen)

Veikkausliiga jatkuu sunnuntaina kolmen ottelun voimin ja Ruudun studiolähetyksessä katse kiinnittyy EIF:n ja KuPS:n väliseen otteluun. Ruudun asiantuntija Tuija Hyyrysen mukaan ottelun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, mutta EIF on osoittanut kauden aikana pystyvänsä venymään.

- Ennakkoasetelmat otteluun ovat selkeät, mutta mielenkiintoinen ottelu on tulossa. KuPS on luonnollisesti selvä ennakkosuosikki, mutta EIF on taistellut kovaa ja osoittanut pystyvänsä yllättämään pudottamalla muun muassa HJK:n Suomen Cupissa. EIF:llä on kuitenkin kova iltapuhde tiedossa, Hyyrynen miettii.

KuPS urakoi samaan aikaan eurokentillä ja pelasi torstaina Konferenssiliigan toisen karsintakierroksen ensimmäisen osaottelun Tromssaa vastaan. KuPS koki kotonaan niukan 0-1-tappion ja otteluparin ratkaisu nähdään ensi viikolla Norjassa.

- Siinä on oma riskinsä, jos KuPS:lla on fokus europeleissä ja ajatellaan, että EIF on suht helppo vastustaja. Onhan KuPS:lla kuitenkin paljon parempi rosteri käytössään. EIF:lle on tullut muutamia uusia pelaajia, mutta myös pahoja poissaoloja. Heidän viimeaikainen tekemisensä on mielestäni vähän huolestuttavaa ja uskon KuPS:n pystyvän hoitamaan tämän, sillä heillä on silti sen verran hyvä joukkue.

EIF-KuPS sunnuntaina 28.7. kello 17.00 alkaen. Hyyrynen saa studioon rinnalleen asiantuntijakollega Mehmet Hetemaj'n ja Lassi Hurskainen toimii isäntänä. Lähetys alkaa kello 16.15.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia