AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 27.7.2024

EIF-KuPS Ruudun kierroksen otteluna – ”EIF:llä nyt sauma iskeä”

EIF-KuPS Ruudun kierroksen otteluna – ”EIF:llä nyt sauma iskeä”

EIF saa kotikentälleen KuPS:n. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Veikkausliigan kierros pyörähtää käyntiin lauantaina ja sunnuntaina Ruudun studiossa seurataan EIF:n ja KuPS:n välistä ottelua. Studiossa käydään läpi myös kierroksen muita otteluita sekä Veikkausliigajoukkueiden edesottamuksia eurokentillä.

EIF ja KuPS löytyvät sarjataulukon eri päistä, mutta studioisäntänä sunnuntaina toimiva Lassi Hurskainen ei näe ottelun lähtöasetelmia kuitenkaan aivan niin yksiselitteisinä.

- KuPS:han on tilanteessa, jossa heillä on todella kovarytminen aikataulu tällä hetkellä. KuPS pudotti EIF:n cupissa, joten onko EIF:llä nyt sauma iskeä todella tiiviiseen härkäviikkoon, mikä KuPS:lla on. Se saattaa olla ainut tapa millä EIF voi tuon ottelun voittaa, sillä lähtökohdat ovat haastavat. KuPS on siirtoikkunan aikana lisännyt voimaa hyökkäykseen samaan aikaan, kun EIF on lisännyt voimaa puolustukseen. Tämä uusi toppari taitaa olla aika kovan luokan vahvistus ja on mielenkiintoista nähdä onko hän heti pelaamassa ja minkä tasoinen kaveri kyseessä, Hurskainen avaa ottelun lähtöasetelmia.

EIF on osoittanut olevansa sitkeä vastustaja kenelle tahansa Veikkausliigassa ja pystyy horjuttamaan KuPS:aa.

- Vaikka EIF on siellä häntäpäässä, niin Inter-tappiota lukuun ottamatta pelit eivät ole revenneet. Ei KuPS:lle missään nimessä helppoa tule, mutta Mika Nurmelan sanoin, en minä näe mitään syytä miksi KuPS ei voittaisi. Jos KuPS:n fokus on jostain syystä euromatseissa, niin se voi olla EIF:lle sauma iskeä, Hurskainen muistuttaa.

Studiossa Hurskaisen kanssa ovat keskustelemassa Mehmet Hetemaj sekä Tuija Hyyrynen. Pääpelin lisäksi katseita luodaan myös kierroksen muihin otteluihin.

- Käymme läpi kierroksen muita otteluita mitä on pelattu. Sen lisäksi käymme läpi europelejä ja siellä on mielenkiintoisia tuloksia. Varsinkin Ilves pelaa todella hyvää eurofutista.

EIF-KuPS sunnuntaina 28.7. kello 17.00. Ruudun studio käynnistyy kello 16.15. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.


Lisää uutisia