AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 10.8.2024

Ruudun studio-otteluna Pohjanmaan derby - "Käymme kattavasti kierrosta läpi"

Ruudun studio-otteluna Pohjanmaan derby - "Käymme kattavasti kierrosta läpi"

VPS ja SJK iskevät yhteen Ruudun studiopelissä. (Kuva: Apollo Photo)

Veikkausliigan kierros starttasi perjantaina FC Lahden ja EIF:n ottelulla. Ruudun studiossa katseet kiinnittyvät maanantain Pohjanmaan derbyyn.

SJK:n ja VPS:n välinen ottelu päättää Veikkausliigan kierroksen. Studiossa käydään läpi myös kierroksen muita otteluita.

- Käymme kattavasti kierrosta läpi ja sen tapahtumia. Lisäksi katsomme europelejä. Siellähän tulokset olivat positiivisia, studioisäntänä toimia Tero Karhu alustaa.

Pohjanmaan derbyssä on paikallisherruuden lisäksi tärkeät pisteet jaossa, sillä SJK yrittää pysyä mestaruustaistelussa ja VPS tarvitsee pisteitä pysyäkseen Mestaruussarjassa. V

- VPS:lla alkaa olla viimeiset mahdollisuudet nousta heikon jakson jälkeen takaisin pyörän selkään ja polkea Mestaruussarjaan.

- Tämä on muutenkin tärkeä ottelu. SJK:n täytyy voittaa, jos he haluavat haastaa mestaruudesta. Molemmilla on isot panokset eikä tasuri oikein kelpaa kummallekaan. VPS:lla on iso uhka siihen, että heille tulee aika merkityksetön loppukausi. SJK pelaa hyvää futista, mutta heidän pitää voittaa myös pelejä.

Tärkeiden pisteiden lisäksi paikallisasetelma tuo oman mausteensa otteluun. Karhu uskookin viihdyttävään kamppailuun.

- Luulen, että tulee vauhdikas ottelu, jossa mennään päästä päähän. Varmaan tunne tulee viemään molempia, Karhu ennakoi.

SJK-VPS maanantaina 12.8. kello 19.00. Studio-osuus alkaa kello 18.15. Karhun lisäksi studiossa ovat asiantuntijat Markku Kanerva ja Pekka Lagerblom.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia