AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 18.8.2024

Klubin Korkeakunnas huojentuneena: "Klassisesti väsynyt ja onnellinen mies"

Klubin Korkeakunnas huojentuneena: "Klassisesti väsynyt ja onnellinen mies"

HJK juhli voittoa Tammisaaressa. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK:n vierailu Tammisaaren keskuskentälle tuotti 3–0-voiton EIF:sta.

Päävalmentaja Toni Korkeakunnas muistuttaa Klubin verkkosivuilla, että helpolla voitto ei tullut selkeistä lukemista huolimatta.

– Tosi hankala viikko takana, kaikki vastoinkäymiset mukaan lukien, mitä oli Montenegron matkalla. Tietysti tunnettakin on ollut paljon pelissä. Klassisesti väsynyt ja onnellinen mies, onneksi huomenna saadaan yksi vapaapäivä, sanailee Korkeakunnas

– Ensimmäisellä puoliajalla ei oikein osattu edes odottaa, miten vastustaja pelaa uuden valmentajan myötä. He täyttivät hyvin keskustaa, ja meillä oli prässipelimme kanssa isoja ongelmia. Jesse (Öst) otti pari "gamesaveria", kun olimme hieman unessa sekä huonoja boksipuolustamisessa, Korkeakunnas jatkaa.

Ottelun viimeisellä minuutilla Santeri Hostikka loukkasi ikävästi nilkkaansa. Tätä harmitteli myös Korkeakunnas ottelun jälkeen.

– Loukkaantumiset tietysti kuuluvat urheiluun ja peliin, mutta tietenkin harmittaa. Se vie tietyllä tapaa iloa tästä voitosta, sillä "Santtu" on meille tärkeä pelaaja. Huomenna varmasti selviää hänen tilanteestaan enemmän. Seuraavalle reissulle ei ainakaan ole lähdössä, sillä tällä hetkellä joutuu kepeillä kulkemaan, Korkeakunnas sanoo.

– Kentällä kävijät osoittivat, että kuuluvat tähän joukkueeseen ja, että heillä on annettavaa tälle joukkueelle. On tärkeää ja hienoa nähdä, että meillä on 20+ pelaajaa, joiden kanssa voidaan edetä toivon mukaan pitkälle syksyyn kahden ottelun viikkotahdilla, Korkeakunnas muistuttaa.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia