AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 18.8.2024

"Niin tasaista, että joka ottelussa on haasteensa" – IFK Mariehamn on valmiina FC Lahden kohtaamiseen

"Niin tasaista, että joka ottelussa on haasteensa" – IFK Mariehamn on valmiina FC Lahden kohtaamiseen

"Daja" tietää FC Lahden vahvuudet - ja myös paikat joihin iskeä. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn lähtee sunnuntaina katkaisemaan kuuden ottelun tappioputkeaan tasapisteissä olevan FC Lahden saapuessa vieraaksi Maarianhaminaan.

IFK Mariehamnin valmennuksessa on tapahtunut viikon mittaan melkoinen myllerrys, mutta valmistautuminen FC Lahden kohtaamiseen on hoidettu huolella ja vastustajan vahvuudet ovat hyvin tiedossa.

- Kuten tavallista, olemme tietenkin tehneet tarkan analyysin vastustajasta ja käyneet läpi heidän pelaamistaan. Eli käytännössä olemme katsoneet missä he ovat onnistuneet ja miten voimme toisaalta hyödyntää heidän heikkouksiaan, Grönvittin kakkosvalmentaja Daniel Sjölund kertoo.

- FC Lahdella on myös suhteellisen uusi valmentaja ja uusia pelaajia ja sen myötä heidän pelinsä on viime aikoina näyttänyt paremmalta.

Jotain uuttakin FC Lahden pelaamiseen on Ricardo Duarten valmennusvastuuseen tarttumisen myötä tullut, mutta vanhaakin on jäljellä.

- He pelaavat suhteellisen monipuolisesti, välillä he prässäävät ylhäältä ja välillä makaavat aika alhaalla viiden miehen puolustuslinjassa. Lahti on myös aiemmin pelannut aika suoraviivaisesti eli he pyrkivät löytämään tiloja vastustajan puolustuslinjan takaa, "Daja" miettii.

- Tämän kauden liiga on niin tasainen, että jokaisessa ottelussa on omat haasteensa.

IFK Mariehamn - FC Lahti Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 18.8. kello 18.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia