AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 21.8.2024

"Maaliputki tuntuu hyvältä" - Gnistanin Vertti Hänninen luottavaisena IFK Mariehamn -otteluun

"Maaliputki tuntuu hyvältä" - Gnistanin Vertti Hänninen luottavaisena IFK Mariehamn -otteluun

Vertti Hänninen on selättänyt alkukauden loukkaantumiset. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseurassa valtakunnalliset miesten pelit aloittanut 21-vuotias Vertti Hänninen siirtyi täksi kaudeksi Gnistanin riveihin SJK:sta.

Nuorukainen aloitti kauden väkevästi, sillä hän tykitti kauden ensimmäisessä ottelussa Kipinän seurahistorian toisen maalin Veikkausliigassa. Hänninen kärsi kuitenkin alkukauden loukkaantumisista, mutta on tehnyt loppukesän aikana väkevän paluun pelikentille.

Hyvän peruspelaamisen lisäksi Kajaanissa syntynyt peluri on tehnyt kaksi maalia Gnistanin kahdessa edellisessä ottelussa.

– Maaliputki tuntuu hyvältä, kun samalla joukkue voittaa pelit. Viime aikoina meidän tulokset ovat olleet hyviä ja kotipelit Bolt Arenalla tuntuvat lähes samoilta kuin Oulunkylässä, sillä yleisö on löytänyt hyvin katsomoihin, Hänninen toteaa.

Keskiviikkoillan otteluun Gnistan ja IFK Mariehamn lähtevät hyvin erilaisista asetelmista, sillä Gnistan majailee sarjan viiden ottelun kuntopuntarin kolmannella sijalla. IFK:n ottelut eivät ole sujuneet yhtä hyvin, sillä viidestä edellisestä ottelusta joukkue on voittanut vain yhden.

Hänninen on luottavainen, että Kipinän pisteputki jatkuu myös tänään.

– Jokaista ottelua lähdemme voittamaan ja uskon siihen myös tänään, koska joukkueena pelaaminen on sujunut viime aikoina hyvin, Hänninen päättää.

Gnistan - IFK Mariehamn Bolt Arenalla keskiviikkona 21.8. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia