AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 22.8.2024

FC Lahden Akseli Puukko ottaa seuraavan askeleen urallaan - sunnuntaina edessä viimeinen ottelu Lahdessa

FC Lahden Akseli Puukko ottaa seuraavan askeleen urallaan - sunnuntaina edessä viimeinen ottelu Lahdessa

Akseli Puukko hyvästelee FC Lahden kotiyleisön sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden puolustajalupaus Akseli Puukko pelaa sunnuntaina toistaiseksi viimeisen ottelunsa Lahdessa.

Lahtelaispuolustaja siirtyy ensi viikolla ulkomaille. FC Lahti kohtaa sunnuntaina Hiihtiksellä Vaasan Palloseuran.

FC Reippaan kasvatti Puukko kävi läpi lahtelaisen jalkapallokoulun ja nousi FC Lahden edustukseen. Hän debytoi Veikkausliigassa kaudella 2022. Yhteensä liigaotteluita 17-vuotiaalle puolustajalle on kertynyt ennen sunnuntaita 31, joista 15 on tullut tällä kaudella. Lisäksi hän on kuulunut oman ikäluokkansa ja vuotta vanhempien ikäluokan maajoukkueen vakiokalustoon.

Puukko kokee, että hänen on oikea aika ottaa seuraava askel urallaan.

– Koen, että on aika ottaa seuraava steppi eteenpäin urallaan. Olen tällä hetkellä todella iloinen siirrostani, mutta samalla jään kaipaamaan Lahtea paljon. Lahti on ollut minulle koti. Pelikaverit, valmennus- ja taustatiimi, sekä koko FC Lahden organisaatio tulevat jäämään minulle mieleeni positiivisena muistona. Olen saanut niin paljon uusia ystäviä ja muistoja. Seura tulee aina olemaan sydämessäni.

- Suuri kiitos kannattajille, jotka ovat tulleet peleihimme ja seisseet takanamme myös vaikeina hetkinä. Toivon, että teidät kaikki saataisiin paikalle myös sunnuntain matsiin, Puukko toivoo.

FC Lahti kohtaa sunnuntaina 25.8. Hiihtiksellä Vaasan Palloseuran kello 18.30 alkaen. FC Lahti ei tiedota Puukon siirrosta enempää ennen ottelua.

Lisää uutisia