AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 24.8.2024

​"Hyvä peli-ilme ja paljon onnistumisia" – Ilves-luotsi Joonas Rantanen tyytyväinen esitykseen

​"Hyvä peli-ilme ja paljon onnistumisia" – Ilves-luotsi Joonas Rantanen tyytyväinen esitykseen

Ilveksellä oli aihetta juhlia lauantaina. (Kuva: Jimi Soinila)

Ilves suorastaan jyräsi yli EIF:n lauantain ottelun avausjaksolla ja eteni lopulta komeaan 5-0-voittoon.

Ilveksen päävalmentaja Joonas Rantanen oli arvattavan tyytyväinen vahvan esityksen jälkeen.

– Lukemiin voi totta kai olla tyytyväinen. Olimme kliinisiä tänään ja viimeistelimme hyvin omista paikoistamme. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla liikutimme palloa aika hyvin ja pääsimme etenemään riittävästi sekä viemään palloa syvälle. Prässäämisemme oli myös ok, riittävän intensiivistä ja aktiivista, ja jonkin verran saimme sillä riistoja.

- Toisella puoliajalla pelin kuva vähän muuttui ja tasaantui. Siellä oli meillä ehkä tiettyjä haasteitakin, jotka pitää totta kai käydä myös läpi ja katsoa, mitä voimme oppia niistä tulevia pelejä ajatellen, Rantanen kertasi.

Taustalla onnistuneeseen esitykseen Rantanen näki alla olleen kokonaisen harjoitusviikon pitkästä aikaa.

– Kokonaisuutena ajattelen, että tämä viikko ja peli olivat meille paluu perusasioihin. Pelasimme pitkän pätkän ajan paljon emmekä harjoitelleet kauheasti. Nyt pääsimme perusjuttuihimme kiinni ja mielestäni siinä onnistuimme.

– Peli-ilmeemme oli hyvä ja onnistumisia tuli paljon – sekä kollektiivina että yksilöinä. Siihen olen tosi tyytyväinen, että olimme aika tehokkaita paikoissamme ja saimme erikoistilannemaaleja myös aikaiseksi. Sillä tavalla monipuolista uhan luomista ja hyökkäämistä tänään.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia