AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 24.8.2024

"Tärkeintä on ottaa kolme pistettä" - Ilves EIF-otteluun allaan ehjä harjoitusviikko

"Tärkeintä on ottaa kolme pistettä" - Ilves EIF-otteluun allaan ehjä harjoitusviikko

Doni Arifi odottaa hyvää ottelua lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves isännöi lauantaina EIF:aa allaan pitkästä aikaa täysi harjoitusviikko.

Konferenssiliigan ensimmäisestä ottelusta alkaneella aikataulullisesti ja kuormituksellisesti vaativalla jaksolla Ilveksen ohjelmaan mahtui 25 päivän aikana seitsemän ottelua sisältäen myös matkustamiset Wieniin, Ouluun, Tukholmaan ja Kuopioon. Haasteita asettivat myös lukuisat loukkaantumisista ja sairastumisista johtuneet poissaolot.

Ilveksen keskikenttäpelaaja Doni Arifi totesi tiiviin ohjelman ja matkustamisen yhdistäneen joukkuetta vielä entisestään.

– Olemme olleet alusta asti todella yhtenäisiä, mutta väkisinkin toistemme kanssa koko ajan oleminen on yhdistänyt joukkueen sisällä henkeä. Europelit olivat tosi hyvä kokemus. Kaikki olemme varmaan astetta kokeneempia niiden jälkeen ja opimme ja saimme niistä paljon.

Tämän päivän kamppailu on Ilvekselle pitkästä aikaa viikon ainoa ottelu. Doni Arifi odottaa Ilveksen tulevan peliin ryminällä.

– Uskon että tulee hyvä ottelu. Kaikki nämä seuraavat pelit ovat meille tosi tärkeitä. Menemme ottelu kerrallaan, haluamme pelata hyvän ottelun ja tärkeintä on ottaa pelistä kolme pistettä. Arifi sanoo.

Ilves - EIF Tammelan stadionilla lauantaina 24.8. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia