AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 1.9.2024

Anthony Olusanya pääsee Tehtaan kentälle FC Hakan paidassa – ”Siitä tulee kivaa”

Anthony Olusanya pääsee Tehtaan kentälle FC Hakan paidassa – ”Siitä tulee kivaa”

Anthony Olusanya nähdään sunnuntaina Tehtiksellä kotijoukkueen paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan hyökkäyspää vahvistui kesän siirtoikkunan aikana, kun Anthony Olusanya siirtyi HJK:sta lainalle. Hän on ottanut heti ison roolin viimeistellen kahdessa ensimmäisessä ottelussaan heti maalit.

Olusanya on molemmissa peleissään päässyt heti maalin makuun. AC Oulua vastaan hänen osumansa ratkaisi Hakalle tärkeän voiton, joka sinetöi valkopaitojen paikan Mestaruussarjassa.

- On kiva, että olen heti pystynyt auttamaan joukkuetta maalien kanssa. Ensimmäisessä pelissäni koimme kirvelevän tappion, mutta onneksi voitimme edellispelin.

Mestaruussarja tarjoaa Hakalle isot panokset loppukauden otteluihin. Olusanya odottaakin vesi kielellä tulevia otteluita.

- Teoriassa meillä on mahdollisuudet ihan mihin vain ja mitalit ovat vain muutaman pisteen päässä. Mestaruussarjassa tulee pelkästään kovia otteluita, mutta näen meillä olevan mahdollisuudet voittaa jokainen joukkue tässä sarjassa. Katsotaan sitten sarjan päätteeksi missä olemme, mutta mielestäni meillä on hyvät mahdollisuudet taistella vielä mistä vain, Olusanya paaluttaa.

Sunnuntaina Olusanya pääsee tekemään debyyttinsä Tehtaan kentällä Hakan paidassa. Hän odottaa jo innoissaan pääsyä kotiyleisön eteen.

- Siitä tulee kivaa. Kaksi peliä jo pelannut, enkä ole vielä päässyt Tehtaan kentälle, mutta nyt pääsen pelaamaan. Ottelussa on isot panokset, että saamme parhaat mahdolliset lähtöasetelmat Mestaruussarjaan. Toivottavasti saamme pelistä hyvän tuloksen.

Olusanya on nähty toki Tehtaan kentällä HJK:n ja Jaron paidassa.

- Tehtiksellä on aina ollut kovia vääntöjä. Viimeksi oli tosi tiukka peli kauden alussa ja muistan jo Jaron ajoilta, että tänne oli vaikea tulla.

Sunnuntaina Haka saa vastaansa vahvassa nousuvireessä olevan FC Lahden. Lahtelaisten kausi jatkuu Haastajasarjassa, mutta se on pelannut viisi peräkkäistä ottelua tappioitta, joten Haka saa kovan haasteen kotikentälleen.

- Kova taistelu on tulossa. Lahti on parantanut paljon ja uskon kovatasoiseen vääntöön. Se joukkue, jolla on parempi fokus ja tahto, on ottelussa vahvoilla. Ottelu tulee ratkeamaan pieniin yksityiskohtiin, arvioi Olusanya.

FC Haka - FC Lahti Tehtaan kentällä sunnuntaina 1.9. kello 16.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia