AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 14.9.2024

"Saatiin vähän omaa lääkettä" - johdon menettäminen viime hetkillä kaiveli HJK:ta

"Saatiin vähän omaa lääkettä" - johdon menettäminen viime hetkillä kaiveli HJK:ta

HJK ja SJK jakoivat pisteet. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK:lta karkasi täysi pistepotti viime hetkillä lauantaina kotiottelussa SJK:ta vastaan vieraiden Jaime Morenon tasoitettua lisäajalla.

Ottelu oli hiukan kaksijakoinen ja HJK:lla kesti aikansa saada pelinsä kulkemaan.

– Ensimmäisen puoliajan aloitimme hitaasti, emmekä olleet parhaimmillamme. Olimme passiivisia, ja se tuli itselle yllätyksenä, kun katsoo meidän mennyttä viikkoamme. Odotusarvo oli erilainen, totesi HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

– Toinen puoliaika oli aika lailla meidän. Jonkun tilaston mukaan meillä oli koko ottelussa yli 20 maalintekoyritystä. Olisimme voineet jo 2–1-tilanteessa laittaa pelin pakettiin, sanaili "Toke" toisesta puoliajasta.

Korkeakunnas oli tulokseen pettynyt ottelun jälkeen, mutta suuntasi katseita jo eteenpäin.

– En kokenut sellaista erityistä paineen tunnetta [jollaiseen SJK:n päävalmentaja Stevie Grieve viittasi pressitilaisuudessa] viimeisessä maalissa. Siinä oli hieman epäonnea, kun Aapo Halme kaatui, minkä vuoksi hän oli sitten maalin edessä myöhässä. Se oli tietenkin harmittava takaisku. Olemme toki monessa pelissä itse tehneet viime hetken maalit, joten tänään saatiin vähän niin sanotusti omaa lääkettä.

– Sellaista se välillä on, eikä tämä sinällään muuta meidän asemaamme. Miten Kuopiossa nyt pelataankin, on tämä edelleen meidän omissa käsissämme. Tietysti harmittaa kahden pisteen menettäminen. Mielestäni pelasimme riittävän hyvin voittaaksemme, ja olisi tämä ottelu pitänyt pystyä voittamaan. Nyt katseet eteenpäin.

Lisää uutisia