AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 14.9.2024

Vahvaa kautta pelaava Ilveksen Marius Söderbäck lauantain derbystä: "Vauhdikasta peliä odotan"

Vahvaa kautta pelaava Ilveksen Marius Söderbäck lauantain derbystä: "Vauhdikasta peliä odotan"

Marius Söderbäck viihtyy Ilveksessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves avaa Mestaruussarjan lauantaina todellisella herkkupalalla, kun vastaan asettuu Pirkanmaan derbyssä FC Haka.

Ilveksen ja FC Hakan sarjakauden kaksi ensimmäistä kohtaamista olivat hyvin maali- ja tapahtumarikkaita. Ensimmäinen derby päättyi Ilveksen 5–0-voittoon, mutta toisessa Haka otti revanssin nousemalle ottelun loppuhetkillä tappioasemasta 4–3-voittoon. Marius Söderbäck sanoo Ilveksen lähtevän voittamaan lauantain kamppailua omaan pelitapaansa luottaen.

– Vauhdikasta peliä odotan. Yleensä on aika paljon maaleja tullut – täällä viisi ja seitsemän Valkeakoskella, mutta kyllä me lähdemme pelaamaan ihan omalla tavallamme.

Söderbäckin pariin viime viikkoon on mahtunut alle 21-vuotiaiden maajoukkuekutsun ohella myös kaksivuotisen jatkosopimuksen julkistus.

– Etenkin Suomen mittakaavassa oli todella helppo jäädä tänne. Täällä tehdään asiat hyvin ja oikeasti halutaan puskea ihmisiä ja pelaajia eteenpäin. Valmentajien lisäksi on seuran taustaa tukemassa ja stadionin fasiliteetit kaikkineen, niin olihan se aika helppo ratkaisu.

- Maajoukkuekutsukin oli ihan kiva kokemus – onhan se aina etu ja kunnia kantaa Suomen paitaa. Toivottavasti niitä jatkossakin tulee.

Ilves - FC Haka Tammelan stadionilla lauantaina 14.9. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia