AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 15.9.2024

Gnistanin Tim Väyrynen nälkäisenä - "Hienoa että päästään pelaamaan tärkeitä matseja"

Gnistanin Tim Väyrynen nälkäisenä - "Hienoa että päästään pelaamaan tärkeitä matseja"

Gnistan isännöi IFK Mariehamnia sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Gnistanin osalta Veikkausliigan haastajasarja pyörähtää käyntiin sunnuntaina iltapäivällä, kun se saa vieraita Ahvenanmaalta.

Veikkausliigan elokuun parhaaksi pelaajaksi valittu oulunkyläläisten kärkipelaaja Tim Väyrynen lähtee kohti syksyn otteluita intoa täynnä.

– Hienoa, että jatkosarja alkaa nyt lyhyen maajoukkuetauon jälkeen ja päästään pelaamaan tärkeitä matseja. Odotan suurella innolla tulevia pelejä, Väyrynen kertoo.

Kipinän edellisestä ottelusta on vierähtänyt kaksi viikkoa. Runkosarjan viimeisessä ottelussa ennen maaotteluataukoa se kohtasi Tampereen Ilveksen, jota vastaan kamppailu Bolt Areenalla päättyi lukemiin 1-1. Tauko otteluista on antanut joukkueelle mahdollisuuden hioa peliään syksyn ratkaisumatseja varten.

– Olemme pyrkineet parantamaan peliämme ja esimerkki yhdestä tällaisesta asiasta on, että olemme keskittyneet erikoistilannepelaamiseen hyökkäys- ja puolustuspäässä.

Gnistan kohtasi IFK Mariehamnin edellisen kerran 21. elokuuta, joten joukkueiden viimeisestä keskinäisestä kohtaamisesta ei ole vierähtänyt montaa viikkoa. Kyseinen kamppailu oli IFK:n uuden päävalmentajan Gary Williamsin toinen tehtävässään. Väyrynen uskoo saarelaisten tarjoavan hyvän haasteen Gnistanille.

– IFK on parantanut paljon peliään viime aikoina ja edellisessä pelissä he ottivat hyvän voiton. Heillä on laadukas joukkue, ja meidän tulee olla ehdottomasti parhaimmillamme, jotta voitamme ottelun.

Gnistan - IFK Mariehamn Bolt Arenalla sunnuntaina 15.9. kello 15.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia