AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 22.9.2024

​EIF jatkaa taistelua sarjapaikastaan – "Voitto tuo lisää motivaatiota"

​EIF jatkaa taistelua sarjapaikastaan – "Voitto tuo lisää motivaatiota"

EIF otti huipputärkeät pisteet. (Kuva: Patric Westerlund / EIF)

EIF tarttui tilaisuutensa ja palasi voittokantaan sunnuntaina kaatamalla Gnistanin kotomaan vahvan esityksen jälkeen maalein 3-1.

Ottelun kuva oli lähes veitsi kurkulla sarjapaikkansa suhteen pelanneen EIF:n päävalmentaja Christian Sundin mukaan juuri sellainen kuin saattoi odottaa.

- Gnistan pelasi vähän pidemmillä palloilla rakentaessaan peliä, sillä heillä on kärjessä taitavia pelaajia, mutta hoidimme tehtävämme puolustussuuntaan erittäin hyvin, Sund kiitteli.

Samaa totesi myös ensimmäisen Veikkausliigamaalinsa – ja 2-1-voittomaaliksi jääneen osuman – viimeistellyt kapteeninnauhaa kantanut Kofi Adu.

- Pelasimme huippuottelun, dominoimme ja peli oli hallussamme. Voitto ja kolme pistettä ovat jatkon kannalta tärkeitä – todella tärkeitä, Adu sanoi.

Esitys, tulos ja kolme komeaa maalia lämmittivät ja kaikki meni pitkälti suunnitelman mukaan EIF:n osalta. Edessä on nyt vierasmatka Maarianhaminaan, jossa vastassa on enää kolmen pisteen päässä oleva IFK Mariehamn.

- Voitto tuo lisää motivaatiota. Nyt jatkamme työntekoa alkavalla viikolla ja sitten matkaamme Maarianhaminaan, Sund naulasi.

Lisää uutisia