AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 27.9.2024

Gnistanin Benjamin Tatar kiittelee sarjajärjestelmää - "Siinä on oma loistonsa"

Gnistanin Benjamin Tatar kiittelee sarjajärjestelmää - "Siinä on oma loistonsa"

Benjamin Tatar tähyää taisteluun europaikoista. (Kuva: Juha Tamminen)

Gnistan jatkaa Eurolopputurnauspaikan metsästystä perjantai-iltana, kun vieraaksi Bolt Arenalla saapuu samoille apajille vielä mielivä AC Oulu.

Gnistan kärsi viime viikonloppuna ensimmäisen tappionsa sitten heinäkuun alun, kun se taipui Tammisaaressa EIF:lle maalein 3-1. Puoliajalla kentälle vaihdettu Benjamin Tatar oli luonnollisesti pettynyt tulokseen.

– Se ei ollut tulos mitä halusimme ja kolmen EIF:lle kärsityn tappion jälkeen voimme todeta, että heitä vastaan pelaaminen ei ole sopinut meille. Missään tapauksessa ei ole kuitenkaan ollut syytä jäädä murehtimaan liikoja, vaan siirryimme kuluvan viikon aikana kohti seuraavia matseja ja kamppailuja.

Bosnia-Hertsegovinasta kotoisin oleva 30-vuotias peluri on pelannut uransa aikana useamman eri maan pääsarjassa. Veikkausliigan tämän hetkinen sarjasysteemi on kuitenkin täysin uusia asia Tatarille.

– Tämä on ensimmäinen kerta urallani, kun pelaan liigassa, jossa on tällainen sarjasysteemi. Pidän tosi hyvänä juttuna, että haastajasarjasta on mahdollisuus nousta taistelemaan europaikoista. Siinä on oma loistonsa ja uusi juttu kokea pelaajana, Tatar sanoo.

Illan ottelussa Gnistan isännöi AC Oulua. Tatar näkee reseptin kohti voittoa olevan selkeä.

– Meidän täytyy jatkaa itseemme uskomista, kovaa työn tekoa sekä olla uhrautuvia. Silloin uskon meidän olevan vahvoilla, Tatar päättää.

Gnistan - AC Oulu Bolt Arenalla perjantaina 27.9. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia