AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 29.9.2024

​"Tärkeintä oli saada voitto pelaajille" – KuPS puristi tarvittavat pisteet Hakalta

​"Tärkeintä oli saada voitto pelaajille" – KuPS puristi tarvittavat pisteet Hakalta

KuPS jatkaa sarjataulukon ykkösenä. (Kuva: KuPS / Niklas Pehkonen)

KuPS ei häkeltynyt hetkellisestä putoamisestaan kakkossijalle, vaan nousi uudestaan kärkipaikalle kaadettuaan sunnuntaina FC Hakan 2-0.

Ilmaiseksi voitto ei irronnut, sillä lopullinen niitti tuli vasta aivan ottelun lopussa ja Haka haastoi KuPS:n tosissaan.

- Ensimmäinen puoliaika oli meiltä vähän vaisu, vaikka oli siinä hyviäkin vaiheita. Toinen jakso oli sitten parempi. Hyvä suoritus joukkueelta toisella jaksolla ja hyvä voitto, KuPS-luotsi Jani Honkavaara totesi.

- Saatiin Hakan prässi aika hyvin purettua ja meillä oli mahdollisuuksia tehdä maali jo aiemminkin.

Tauolla Väre Areenalla oltiin vielä maalittomissa numeroissa ja monenlaista ajatusta ehti pyöriä mielessä. Tilanne oli tasan ja menossa kolmas ottelu kahdeksaan päivään.

- Tärkeintä oli saada voitto pelaajille. Rehellisyyden nimessä puoliajalla oli aika hiljaisia poikia ja ehkä vähän ajatusta siitä, että emme löydä avaimia, vaikka ne olivat selvästi olemassa.

- Pitää vain uskaltaa ja olla rohkea. Otteluruuhkaa tulee parhaille joukkueille ja se vain on niin.

Mestaruustaistelu jatkuu nyt tiukkana, eikä Honkavaara elättele mitään toiveita minkään saamisesta ilmaiseksi.

- Ilveksellä on hyvä flow päällä ja kyllä tilanne on se, että meidän on kaksi viimeistä ottelua voitettava. Toki voimme toivoa, että Ilves jossain stiplaa ja heillä on painepeli edessä nyt perjantaina Vaasassa.

Lisää uutisia