AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 18.10.2024

"Odotan Ilveksen iltaa" - vahvaa kautta pelaava Jorginho luottaa kannattajien tukeen

"Odotan Ilveksen iltaa" - vahvaa kautta pelaava Jorginho luottaa kannattajien tukeen

Jorginho on ollut läpi kauden Ilveksen luottopelaajia. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves on valmis heittämään todellisen haasteen mestaruustaistelussa KuPS:lle lauantaina.

Ilves on voittanut kaikki Mestaruussarjan neljä otteluaan ja on nyt valmiina viimeiseen koitokseen SJK:ta vastaan. Vahvasti viime otteluissakin esiintynyt Jorginho ei koe maajoukkuetauon olleen haitaksi ennen Veikkausliigakauden päätöstä.

– Näen sen hyvänä asiana, koska meillä on vielä asioita, joita kehittää. Keskitymme tekemään samoja asioita valmistautuaksemme seuraavaan otteluun, koska se on meille kuin finaali, portugalilainen totesi viime sunnuntaina julkaistussa haastattelussa.

Adeleke Akinyemin, Joona Vetelin, Oiva Jukkolan ja Tatu Miettusen tavoin Veikkausliigan syyskuun joukkueeseen valittu Jorginho painottaa laadukkaan joukkuepelin olevan myös yksilöiden onnistumisen takana.

– Uskon, että yksilöt pystyvät olemaan hyviä, kun joukkue on kollektiivisesti hyvä. On hienoa, että pelaajat saavuttavat tällaisia asioita, mutta totta puhuen se ei ole minulle niin iso juttu. Tärkeintä on, että joukkue voittaa.

Lauantaina Ilves saa päättää kautensa kotikentällään kannattajiensa edessä.

– Odotan Ilveksen iltaa. Kannattajat ovat olleet paljon meidän tukenamme, ja se on auttanut meitä voittamaan otteluita. Se on ollut yksi avaintekijä kolmea pistettä haettaessa.

Ilves - SJK Tammelan stadionilla lauantaina 19.10. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia