AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 22.10.2024

"Sytyttää eri tavalla kuin sarjaottelu" - VPS:n Jesper Engström tietää pelin hengen Eurolopputurnauksessa

"Sytyttää eri tavalla kuin sarjaottelu" - VPS:n Jesper Engström tietää pelin hengen Eurolopputurnauksessa

Jesper Engström odottaa tiukkaa kamppailua jatkopaikasta. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS avaa Eurolopputurnauksen keskiviikkona kotiareenallaan Lemonsoft Stadionilla Gnistania vastaan.

Raidan kapteeni Jesper Engström ei koe Vepsun olevan selkeä ennakkosuosikki keskiviikon kohtaamisessa, mutta lähtee joukkueensa kanssa luottavaisin mielin ottelua kohti.

- Jos katsotaan sarjataulukkoa ja kotietuamme, olemme ehkä paperilla ennakkosuosikkeja. Mutta tulee muistaa, että Eurolopputurnauksen ottelut ovat kerrasta poikki, ja täten asetelmat ovat mielestäni 50/50.

- Meillä on hyvä fiilis. Olemme menneet viimeisten viiden pelin aikana koko ajan parempaan suuntaan, ja tietysti viime kierroksen voitto kantaa meidät hyvin miettein peliin. Olemme olleet kotonamme vahvoilla melkein koko kauden, ja ainakin minulla on luottavainen fiilis, Engström toteaa.

Engström ennakoi vauhdikasta ottelua, ja mainitsee osapuolten samankaltaisuuksista tulevan pelinetenkin ottelun lähtökohdat ovat sytyttäneet joukkueen keskiviikon kohtaamista varten.

- Odotamme vauhdikasta ottelua. Molemmat osapuolet haluavat varmasti prässätä ylhäältä ja edetä kentällä suoraviivaisesti hyökkäykseen, jos paikka tulee. Eurolopputurnauksen pudotuspeli sytyttää eri tavalla kuin sarjaottelu, sillä joko voitat tai kausi loppuu siihen. Tapahtumarikas ottelu siis tulossa, Engström summaa.

VPS - Gnistan Lemonsoft Stadionilla keskiviikkona 23.10. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia