AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 6.4.2023

​Ultimate Champions laajenee – Veikkausliiga mukaan suosittuun manageripeliin

​Ultimate Champions laajenee – Veikkausliiga mukaan suosittuun manageripeliin

Fantasy Manager -pelit ovat suuressa suosiossa ympäri maailman ja myös Veikkausliiga on nyt liittynyt mukaan manageripelimaailmaan.

Veikkausliiga on solminut sopimuksen peliä pyörittävän Unagin kanssa ja tarjolla on lisämaustetta kauteen jalkapallon ystäville.

- Fantasy Manager -pelit ovat todella suosittuja ja olemme tyytyväisiä tähän sopimukseen, jonka kautta pystymme tarjoamaan Veikkausliigaa myös tällä hiukan toisenlaisella alustalla. Uskomme, että tämä osaltaan nostaa kiinnostusta koko sarjaa kohtaa, eikä vain Suomessa, vaan laajemmaltikin, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa sanoo.

Suosittu Ultimate Champions -manageripeli on saamassa kaikkiaan neljä uutta eurooppalaista jalkapallon pääsarjaa mukaan tarjontaansa. Veikkausliigan ohella uusina sarjoina mukana ovat Norjan Eliteserien, Islannin Besta deildin ja Latvian Virsliga.

Peli Veikkausliigan osalta julkistetaan myöhemmin keväällä ja tästä tiedotetaan myöhemmin tarkemmin.

Ultimate Championsia voi pelata ilmaiseksi ja perinteiseen manageripelin malliin pääset valitsemaan oman joukkueesi ja pelin ainutlaatuinen pistelaskutapa palkitsee myös muun muassa tulevaisuuden talenttien löytämisestä ennen muita. Tarjolla on palkintoja ja voit myös yhdessä kavereidesi kanssa perustaa oman sarjan ja kilpailla siinä toisianne vastaan.

Ultimate Championsiin pääset tutustumaan tarkemmin täältä.

Lisää uutisia