AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 9.5.2023

​Manageripeli käynnistyy - nyt myös Veikkausliiga mukana Ultimate Championsissa

​Manageripeli käynnistyy - nyt myös Veikkausliiga mukana Ultimate Championsissa

Veikkausliigan ja Ultimate Champions -manageripeliä pyörittävän Unagin välinen sopimus julkaistiin kuukausi sitten ja nyt päästään tositoimiin.

Suosittu Ultimate Champions -manageripeliä pääsee tästä viikosta alkaen pelaamaan myös Veikkausliigan osalta. Virallisesti mukaan pääsee torstaista 11.5. alkaen ja ensimmäinen Veikkausliigakierros tässä Fantasy Manager -pelissä pelataan perjantaina 12.5.

Fantasy Manager -peliin liittyminen on osa Veikkausliigan muutosohjelmaa, jonka myötä lajia ja sarjaa pyritään nostamaan yhä vahvemmin esille.

- Tätä kautta tavoitamme uskoaksemme myös hiukan erilaista kohderyhmää ja tämä on meille Veikkausliigan kokonaismarkkinointia ajatellen tärkeä palanen, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa sanoo.

Ultimate Championsia voi pelata maksutta ja perinteiseen manageripelin malliin pääset valitsemaan oman joukkueesi ja pelin ainutlaatuinen pistelaskutapa palkitsee myös muun muassa tulevaisuuden talenttien löytämisestä ennen muita. Tarjolla on palkintoja ja voit myös yhdessä kavereidesi kanssa perustaa oman sarjan ja kilpailla siinä toisianne vastaan.

Katso lisää.

Veikkausliigaan Ultimate Championsissa pääset täältä.

Lisää uutisia