AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 28.6.2024

Tappio tuskastutti VPS-luotsi Jussi Nuorelaa - "Emme näköjään oppineet viime cupin ottelusta mitään"

Tappio tuskastutti VPS-luotsi Jussi Nuorelaa - "Emme näköjään oppineet viime cupin ottelusta mitään"

Vepsu jäi ilman tuomisia Turusta. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Interin vieraana perjantaina kärsityn 1-3-tappion myötä VPS:n vaikea jakso jatkuu joukkueen jahdatessa ensimmäistä voittoaan neljään kierrokseen.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela ei peitellyt pettymystään ottelun jälkeen. Nuorela näkee myös selvän syyn sille, miksi Raita ei kyennyt haastamaan FC Interiä vieraskentällä.

- 3-1 turpaan. Jos päästää kolme maalia omiin, on todella vaikea voittaa. Peli oli suhteellisen kaksijakoinen, sillä Inter hallitsi selvästi ensimmäistä jaksoa, ja me olimme ehkä hieman niskan päällä toisella jaksolla. Siitä en tiedä, oliko toinen puoliaika meiltä hyvä, vai pyrkikö Inter kontrolloimaan tilannetta. Ehkä molempia.

- Emme olleet täysin valmiita tänään taistelemaan jokaisesta pallosta, ja ilman sitä emme ole mitään. Viime cupin matsista emme näköjään oppineet mitään. Jälleen päästimme maalin kulmasta, ja siinä meidän täytyy katsoa itseämme peilistä. Rankkari oli epäonninen, emmekä sille voineet mitään. Se oli iso maali, ja Inter juoksutti meitä lopun puoliajan, Nuorela kertoo.

Vaikka peli parani Raidan osalta toisella jaksolla, Nuorela toteaa Interin olleen tänään selvästi Vepsun parempi joukkue.

- Saimme toisella jaksolla perusasioitamme kuntoon, mutta maalipaikat jäivät vähiin. Kun saimme jopa puskista kavennusmaalin, tuntui että aikaa on paljon jäljellä. Se katkesi kuitenkin nopeasti, kun virheemme johti Interin maaliin. Lopussa kaikki meni pieleen ja oikeastaan 3-1 tilanteessa peli oli taputeltu. Inter oli tänään meitä parempi, Nuorela summaa.

Lisää uutisia