AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 12.8.2024

​"Tiedän että tulemme vielä" – kuudes perättäinen tappio sysäsi IFK Mariehamnin ahdinkoon

​"Tiedän että tulemme vielä" – kuudes perättäinen tappio sysäsi IFK Mariehamnin ahdinkoon

Bruno Romão uskoo kovan työn vielä palkitsevan. (Kuva: Patric Westerlund / EIF)

IFK Mariehamnin mollivoittoinen vire sai jatkoa sunnuntaina Tammelassa Ilveksen kaadettua Grönvittin 2-0.

IFK Mariehamnille tappio oli jo kuudes perättäinen ja joukkue majailee nyt karsijan paikalla. Päävalmentaja Bruno Romão ei kuitenkaan lähde painamaan paniikkinappulaa.

- Meillä on kapea ryhmä ja kun on paljon loukkaantumisia, pelikieltoja ja sairastumisia, olen koko ajan ollut tietoinen riskistä huonommalle jaksolle – tämä ei ole normaali tilanne minulle, Romão sanoi Nya Ålandille.

- Samaan aikaan meillä on kaikki tarvittava momentumin löytämiseksi uudelleen. Teemme lujasti töitä ja yritämme tehdä erilaisia muutoksia. Olen ylpeä pelaajista, jotka tekevät kaikkensa. Liigatasolla pelaaminen vaatii paljon ja teemme kaiken minkä pystymme niillä resursseilla, jotka meillä on.

Mitään taikatemppuja ei Romãon mukaan tarvita.

- Meidän täytyy löytää vapaita tiloja ja pelata enemmän niihin ja meidän pitää välttää helpot takaiskumaalit ja saada virheet pois. Tiedän, että tulemme vielä. Työskentelemme kovaa ja saamme palkinnon ennemmin tai myöhemmin.

Sunnuntain ottelu oli jo lähtökohtaisesti haastava kovassa lennossa olevaa Ilvestä vastaan.

- Annoimme kuitenkin tilanteita aivan liian helposti ensimmäisellä jaksolla. Menetimme palloja, jotka olisimme voineet voittaa – ja jotka olisi pitänyt voittaa. Pelasimme paremmin Ilveksen johtomaalin jälkeen, mutta he osoittivat olevansa selvästi liigan paras joukkue juuri nyt, Romão kehaisi vastustajaa.

Lähde: Nya Åland
vko.43 // 22.10.2024
Lisää uutisia