AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 18.8.2024

FC Lahden Viitikko ei odota helppoa reissua Ahvenanmaalle – ”Pitää olla huippupeli”

FC Lahden Viitikko ei odota helppoa reissua Ahvenanmaalle – ”Pitää olla huippupeli”

FC Lahti on hyvässä vireessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Maarianhaminassa pelataan iso peli sunnuntaina, kun IFK Mariehamn isännöi FC Lahtea. FC Lahden kapteeni Mikko Viitikko ei odota helppoa peliä, vaikka joukkue liitää tällä hetkellä vahvassa nousukiidossa.

FC Lahti ja IFK Mariehamn ovat tasapisteissä sarjassa, mutta joukkueiden kuntovire on täysin päinvastainen. FC Lahdella on kaksi peräkkäistä voittoa ja alla kolme peräkkäistä tappiotonta ottelua. IFK Mariehamn on puolestaan luisunut kuuden ottelun tappioputkeen.

- Molemmat joukkueet haluavat sen voittaa, meillä on hyvä tuloksellinen vire päällä. Varmasti tasainen matsi tulossa. Odotan, että jatketaan meidän pelitavan työstämistä ja saadaan hyvä tulos saarelta. Ei ole helppo paikka mennä, pitää olla huippupeli, että saadaan pisteet, Viitikko ennakoi Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Yksi FC Lahden nousuvireen takuumiehistä on ollut hurjaan maalivireeseen yltynyt hyökkääjä Michael Lopez. Kärki on iskenyt kolmeen edellisotteluun kuusi maalia.

- Kyllä minä luottavaisena odotan, että Michael ainakin sen yhden tekee. Hän on hyvässä vireessä ja itselläänkin on nälkä tehdä lisää, Viitikko heittää.

Viitikon mietteitä kuunneltavissa lisää Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

IFK Mariehamn Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 18.8. kello 18.30 alkaen. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia