AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 21.8.2024

Gnistan puristi takaa ohi IFK Mariehamnista - "Neljäs voitto putkeen tuntuu tosi hyvältä"

Gnistan puristi takaa ohi IFK Mariehamnista - "Neljäs voitto putkeen tuntuu tosi hyvältä"

Pisteet maistuivat Jussi Leppälahdelle. (Kuva: Juhani Järvenpää)

Gnistan jatkaa vahvaa menoaan ja on jo mukavassa voittoputkessa kaadettuaan IFK Mariehamnin keskiviikon rästiottelussa maalein 2-1.

Ilmaiseksi pisteet eivät irronneet, sillä IFK Mariehamn johti ottelua vielä tauolla ja ratkaisu syntyi vasta viisi minuuttia ennen täyttä aikaa,

Gnistanin päävalmentaja Jussi Leppälahti oli ottelun päätyttyä tyytyväinen kolmeen pisteeseen, mutta löysi myös parannettavaa jatkoa varten.

– Ensimmäisellä puoliajalla pelasimme ihan kelvollisesti, mutta muutamia perustekemiseen liittyä asioita jäi uupumaan. Olimme myös huolimattomia, mutta tauon jälkeen meidän pelaaminen oli parempaa ja ansaitsimme voiton.

Leppälahti nosti esille sen, että tiiviissä ottelutahdissa edellisottelu pitää pystyä nollaamaan nopeasti ja keskittyä täysin vain edessä olevaan.

- Mielestäni meidän pelaajilla oli hieman liikaa mielessä muutaman päivän takainen voitto, joten jatkossa meidän täytyy ymmärtää paremmin uuden matsin olevan aina uusi juttu. Emme voi olla liian tyytyväisiä, jos haluamme luoda voittamisen kulttuuria seurassa.

- Nyt otamme lepoa ja maanantaina SJK:n kimppuun. Neljäs voitto putkeen tuntuu kuitenkin tosi hyvältä ja olemme saaneet mielestäni sellaisia tuloksia, mitä olisi jo keväällä voinut tulla, Leppälahti kiteytti.

Lisää uutisia