AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 30.8.2024

Ruudun studio-otteluna VPS-HJK – ”Aivan huikean hieno ottelu on tulossa”

Ruudun studio-otteluna VPS-HJK – ”Aivan huikean hieno ottelu on tulossa”

Jussi Nuorelan VPS:lla on tiukka paikka sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan runkosarja saadaan päätökseen sunnuntaina täyden kierroksen voimin. Ruudun studiolähetyksessä käydään koko kierrosta läpi, mutta studiossa päämielenkiinto on VPS:n ja HJK:n ottelussa.

Sunnuntaina kaikki ottelut pelataan päätöskierroksen takia samaan aikaan. Studiossa paneudutaan sekä ennen että jälkeen otteluiden panoksiin ja merkityksiin, mutta päähuomio on Vaasassa.

HJK taisteli tiensä hienosti Konferenssiliigan liigavaiheeseen ja seuraavaksi sen tähtäimessä on Veikkausliigan mestaruustaistelu.

- Saa nähdä miten HJK:hon vaikuttaa heidän europelinsä, vaikka he ovat sanoneet heidän päätavoitteenaan olevan Veikkausliigan mestaruus. Jos HJK ei kaada Vepsua, niin mestaruushaaveet saattavat karata taas hieman kauemmas, studioisäntä Lassi Hurskainen alustaa sunnuntain ottelua.

VPS näytti olevan jo varma joukkue Mestaruussarjassa, mutta viiden peräkkäisen voiton myötä Gnistan on noussut kolkuttelemaan Mestaruussarjan portteja. Se vaatisi VPS:n tappiota HJK:lle ja samalla Gnistanin voittoa Ilveksestä.

- Päätöskierros ei ole mielenkiintoinen vain mestaruustaistelun kannalta, vaan myös muun muassa Gnistanin kannalta. Gnistan on katastrofin ja tragedian jälkeen voittanut viisi viimeistä otteluaan. Gnistanilla on vielä mahdollisuus nousta kaikkien aikojen tuhkimotarinalla Mestaruussarjaan. Silloin HJK:n pitäisi kaataa VPS ja Gnistanin onnistua voittamaan Ilves, Hurskainen muistuttaa.

HJK puolestaan taistelee mestaruudesta eikä silläkään ole varaa pistemenetyksiin.

- HJK:lla tulosta pitää tulla, kun KuPS on todella kovassa vireessä. VPS on todella kovan paineen alla tuossa ottelussa. Aivan huikean hieno ottelu on tulossa.

VPS-HJK sunnuntaina 1.9. kello 16.00. Studiolähetys starttaa kello 15.15 ja Hurskaisen lisäksi estradilla nähdään asiantuntijat Mehmet Hetemaj sekä David Ramadingaye.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia