AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 13.9.2024

Veikkausliiga-podcastissa Tero Karhu – ”Ihan mielettömät asetelmat”

Veikkausliiga-podcastissa Tero Karhu – ”Ihan mielettömät asetelmat”

KuPS lähtee Mestaruussarjaan kärkipaikalta. (Kuva: Niklas Pehkonen)

Ruudun studioisäntä Tero Karhu vierailee uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Karhu käy podcastissa läpi runkosarjaa sekä lähtökohtia Mestaruus- ja Haastajasarjaan.

- Tämä meni erittäin hyvin, tuossa on Ilves, Klubi, KuPS. Kaikki kisaavat aidosti mestaruudesta, Haka skabaa pääsystä mitaleille.

- Se mitä mietin, niin olisiko Gnistanilla ollut enemmän energiaa loppukauteen kuin Vepsulla. Mielestäni Vepsun käyrä on laskeva, kun Gnistanilla se on jyrkästi nouseva. Gnistan jäi Haastajasarjaan, se oli ainakin heille pettymys. Uskon, että Gnistan olisi pystynyt haastamaan ylemmässä paremmin kuin Vaasa. Katsotaan, toivottavasti olen väärässä.

- Sitten tietysti putoamiskamppailu, onhan tuo hurja. Siihen liittyy niin paljon draamaa, siellä on ollut valmentajanvaihtoja ihan viime hetkillä. Aina kai tässä vaiheessa sanoo, että on ihan mielettömät asetelmat. Mutta ei ihan näin tasaisia ja jänniä lähtökohtia ole ollut ihan vähään aikaan. Enemmän se on ollut kahden kauppaa vaikka siellä kärjessäkin, Karhu analysoi.

Karhu on studiossa taas lauantaina, kun Ruudun studio-otteluna puidaan Ilveksen ja FC Hakan Pirkanmaan derbyä. Ottelu alkaa kello 17.00 ja studiolähetys 16.15. Asiantuntijoina studiossa nähdään Tuija Hyyrynen ja Pekka Lagerblom.

Karhun ajatuksia kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.

Lisää uutisia